Rujurile mate revin în tendințe

Cel mai cool trend în materie de buze din acest sezon este, fără îndoială, aspectul mat. Este un look preferat atât make-up artiști cât și celebrități, care au fost surprinse purtând aceste texturi catifelate pe covorul roșu, dar și în viața cotidiană. Iată cum poartă vedetele acest machiaj senzațional al buzelor.

De ce este însă aspectul mat al buzelor atât de apreciat? Ei bine, rujurile mate compun un look mai sofisticat decât luciurile de buze. Și cum rujurile mate au o consistență cremoasă, există o probabilitate mai mică să se întindă; în plus, sunt rezistente la transfer și nu trebuie reîmprospătate pe parcursul zilei. Chic și simplu? Da, vrem!  

Am adunat câteva din look-urile noastre preferate ale vedetelor purtând rujuri mate:

 

Emma Stone purtând un ruj roz mat
Ne place acest look îndrăzneț, cu accent de culoare în ton cu prospețimea primăverii. Secretul buzelor ei mate? Un ten de porțelan, sprâncene îngrijite și câteva straturi de rimel, ce compun un machiaj discret, menținând în focus buzele trandafirii. 

 

  


Buze în nuanța boysenberry, văzute la Rihanna
Rihanna este regina buzelor statement. Cu acest machiaj mat, catifelat, într-o nuanță închisă, diva cu siguranță face furori, oriunde merge. Buzele mate, în nuanțe închise îți vor actualiza instant look-ul, cu un efort minim.   

 

 

 

 

Rujul caramel purtat de Kylie Jenner
Rujul maro revine în forță! Actualizează stilul anilor 90 cu un machiaj caramel al buzelor, așa cum ne încântă Kylie Jenner la fiecare apariție. Acest aspect perfect mat îi subliniază trăsăturile frumoase – nu e nevoie de alte artificii. Culoarea vorbește de la sine! Superb!

 

 

 

 

Sienna Miller purtând ruj nude
În cazul în care nu ai remarcat buzele nude, mate ale Siennei Miller, nu contează, deoarece rujul ales de ea nu are scopul de a-i crea un look artificial, ci de a-i completa aspectul feminin. Chic și subtil! 

  

 Text: Foto: Getty images