Precum o prințesă: analizăm imaginile a cinci femei din familii regale

Prințesele moderne – întruchiparea eleganței și grației, și noi, am găsit cinci dovezi ale acestei teze.

Catherine, Ducesa de Cambridge   

Catherine Elizabeth Mountbatten-Windsor (numele de fată Catherine Middleton) s-a căsătorit cu prințul William în 2011, au avut una din cele mai luxoase nunți regale. De atunci cei doi au doi copii, Catherine este implicată activ în activități de caritate și a nimerit deja în lista 100 cele mai influente persoane din lume, potrivit revistei Time. Machiajul ei tipic – fond de ten cu acoperire medie, dermatograf maro și un pic de far pe obraji. Pentru o astfel de imagine este foarte important de a avea sprâncene perfect îngrijite, iar buzele pot rămâne neutre. De asemenea, ea ne încântă mereu cu coafuri impecabile. 

 

Prințesa Sirivannavari Nariratana a Thailandei

Prințesa Sirivannavari Nariratana este fiica prințului Maha Vajiralongkorn – oaspete permanent la Săptămâna modei de la Paris. Ea preferă machiaje actuale și culori strălucitoare și are un gust impecabil. Se distinge prin capacitatea rară de a purta ruj de nuanțe aprinse, combinat cu gene foarte lungi, și fard bronzant pe obraji. Despre părul ei chiar nu aven ce vorbi – totul este clar, fără cuvinte. 

Regina Iordaniei Rania Al Abdullah

Da, ea nu este prințesă, ci o regină. Dar, în ciuda acestui fapt, Rania Al Abdullah nu este doar considerată una din cele mai progresiste figuri publice de sex feminin în Orientul Mijlociu, dar și o adevărată zeiță a frumuseții. Cea mai cunoscută imagine a ei – combinație elegantă, regală a nuanței de ruj roz și ochi cu contur impresionant. Pentru a crea o astfel de imagine vei avea nevoie de un tuș lichid (Rania îl folosește doar pe pleoapa superioară), umbre mat de nuanțe neutre sau maro și rimel.  

Prințesa Nigeriei, Keisha Omilana

Keisha a cucerit inima prințului Kunle Omilana de la prima întâlnire. Fost model și muncitor de caritate, ea preferă un machiaj simplu – piele perfect îngrijită, radiantă și sănătoasă și sprâncene accentuate. Pentru a crea o astfel de imagine, ai nevoie de o bază de machiaj transparentă, un pic de strălucire pe obraji și luciu de buze din gama naturală. 

Prințesa Suedeză Madeleine

În afară de îndeplinirea atribuțiilor regale și munca de caritate, prințesa Madeleine iubește să călătorească. Poate acest lucru explică eleganța regală a fardului de obraz roz pal și tonul perfect al pielii. Imaginea ei favorită – păr strălucitor și ochi accentuați. Prințesa Madeleine nu folosește fard de pleoape preferând creion dermatograf maro care i se potrivește perfect, și un luciu de buze roz – pe care uneori îl schimbă pe o nuanță mai profundă de roșu sau mov. 


Text: Foto: Sanna Franklin