Ghid de cadouri pentru Ziua Femeii

Este acea zi din an dedicată celei mai speciale femei din viața ta: mamei tale. Anul acesta, cu ocazia acestei zile deosebite, îți oferim în dar inspirație de cadou de la celebrități din mai multe domenii.


Pentru mama care are grijă de corpul ei
Inspirația: Gisele Bündchen
Mama ta este un fel de guru în fitness, precum super-modelul brazilian, Gisele. Surfing? Stăpânește la perfecție. Yoga? De 3 ori pe săptămână. Kung fu? Oricând, atunci când vine vorba să te protejeze pe tine. Pentru mama dinamică, cu o energie nelimitată, cadoul ei trebuie să constea în produse Wellness Oriflame.

 

Pentru mama, femeie de carieră
Inspirația: Sheryl Sandberg
Chief Operating Officer la Facebook, scriitoare și activistă, Sheryl este un exemplu de femeie de succes în boardul de conducere a unei companii gigant. Și această femeie te duce cu gândul la mama ta, un leader inspirațional la conducere, care însă, acasă, este doar „mama”. Și cadoul tău pentru ea este parfumul Tenderly Promise, cu o mireasmă care te poartă cu gândul la acasă, pentru perioadele când este în călătorii de afaceri.Pentru mama, femeia intelectuală
Inspirația: Chimamanda Ngozi Adichie
Mama ta este cea mai inteligentă femeie pe care o cunoști (și nu spui asta doar pentru că e mama ta). Idolul ei este autoarea nigeriană, speaker și feministă, Chimamanda Ngozi Adichie. Iar idolul tău a fost întotdeauna mama ta. De aceea, Tender Care este cadoul ideal pentru ea. 

 

Pentru mama care iubește moda mai mult decât tine 
Inspirația: Victoria Beckham
În timp ce prietenele tale împrumutau haine de la surorile mai mari, tu pusesei ochii pe hainele din garderoba mamei tale. Precum Victoria Beckham, un exemplu de stil, mama ta a arătat întodeauna extrem de chic. Așadar, de Ziua Femeii, îți sugerăm să-i oferi în dar produsele de makeup Giordani Gold - la fel de atemporal precum ea. 
Pentru mama care iubește calitatea 
Inspirația: Zhang Ziyi
Actrița chineză, Zhang Ziyi, a dat lovitura în lumea cinematografică prin filmul „Tigru și Dragon”, însă a decis să să întoarcă la filme în care să joace roluri mai semnificative pentru statutul femeii. Îți sună familiar? Și mama ta își dorește ce e mai bun – fără niciun compromis. Setul Time Reversing SkinGenist de îngrijire a pielii  are rezultate dovedite clinic, exact calitatea pe care ea o așteaptă de la produsele pe care le folosește. Text: Foto: Getty images