DĂRUIEȘTE ÎN NUMELE IUBIRII: cadouri pentru ea și el

Atunci când cadoul e dăruit din suflet e o bucurie pentru toți: și celor îndrăgostiți precedent și celor care au trăit o viață împreună! Iar dacă, v-au plictisit standardele obișnuite precum flori și ciocolată, și sunteți în căutarea unor noi idei atunci inspiră-te cu neordinarele propuneri de la redactorul nostru Sanna Franklin!

UN AN ÎMPREUNĂ

Pentru el: Fiecare își dorește ca persoana dragă să fie sănătos și fericit. Vă recomandăm Wellness Pack pentru bărbați, deoarece e o combinație perfectă de nutrimente esențiale organismului și antioxidanți necesari zi de zi.

Pentru ea. Nici un ghid nu va fi complet fără cosmetica decorativă, însă să alegi produse pentru make-up altcuiva – e o sarcină grea. Cu cât cunoști mai multe despre iubita ta cu atât îți va fi mai ușor să faci alegerea potrivită. Personal eu ador noul design elegant din marca Giordani Gold.

TREI ANI ÎMPREUNĂ

Pentru el. Un parfum în cadou – e una din cel mai înalt nivel de apropiere deoarece tu îi dăruiești lui ceea ce trebuie să poarte în fiece zi. Dacă dorești să-i dăruiești ceva modern și elegant atunci alege apa de toaletă Eclat Homme . Iar dacă ești gata să mergi mai departe, spre un rafinament mai mare, atunci fii atentă la apa de toaletă Giordani Gold Notte.

Pentru ea. Parfumul – e unul din cele mai intime cadouri și pentru ea. Pentru alegerea unei arome ce o va purta zilnic atrage atenția la ceva clasic. Spre exemplu, apa de parfum Giordani Gold White Original cu aroma florilor de portocale. Această aromă deosebită și rafinată cu siguranță îi va face mare plăcere. Însă dacă ești în căutarea unei compoziții mai îndrăznețe atunci încearcă senzuala compoziție a aromei My Destiny – nici unul nu-i va rezista!

CINCI ANI ÎMPREUNĂ

Pentru el. Dacă dorești să-i demonstrezi că iubirea voastră învinge timpul atunci dăruiește-i un ceas. Dacă el deja are unul ce-l poartă doar la ocazii speciale, atunci ia-i ceva ce-l va purta în fiece zi. Orientează-te după stilul său zilnic și ceea ce poartă: spre exemplu preferă mai mult brățara metalică sau cea de piele? Aceasta te va ajuta să-i oferi cadoul ce i se potrivește stilului său!

Pentru ea. Bijuteriile – sunt un cadou inconfundabil și minunat, de care se va bucura mulți ani la rând. Dar pentru început analizează preferințele ei. Ce tip de bijuterii poartă? Ce caracter are? Iubește să combine accesoriile sau preferă unul și același stil? Ce i s-ar potrivi mai bine stilului ei – cercei sau inel? Răspunzând la aceste întrebări veți putea alege cadoul potrivit ce va deveni principalul din colecția ei.

ZECE ANI ÎMPREUNĂ

Pentru el. În pofida faptului că sunteți demult împreună poți să-i dăruiești setul pentru menținerea pielii mereu tinere – demachiant, cremă de ochi cu efect anti-îmbătrânire și crema hidratantă. Toate aceste produse le găsiți în seria North for Men cu complexul Arctic Pro Defence. Iar pentru o mai bună îngrijire vă recomandăm aparatul pentru curățarea facială Skin Pro, care vă va facilita îngrijirea și o va face mai efectivă.

Pentru ea. Să-și mențină tinerețea – ce poate fi mai dorit de o femeie? Demonstrează-ți grija și iubirea față de ea dăruindu-i setul cu cele mai efective produse pentru îngrijirea pielii în complex. Dar pentru început informează-te ce produse îi vor fi potrivite vârstei ei și tipului de piele – este un esențialele informații pentru a avea un efect ulterior și a face un cadou minunat!

Ești gata să cheltui mai mult decât de obicei? Dăruiește-i modernul aparat pentru îngrijirea pielii SkinPro cu 2 viteze, ce curăță profund și masează delicat pielea!



Text: Foto: Kristine Wreyford and Getty Images