Tendințele – 2019: trei look-uri de primăvară

Află cum poți să-ți personalizezi stilul cu ajutorul accesoriilor din noua colecție.

1.BOHO NEW STYLE
Se dedică admiratoarelor de forme și combinații neobișnuite: un mix răsunător de tendințe, materiale și culori. Stilul chic BoHo combinat cu elemente minimaliste creează look-uri care te scot din anonimat și oferă ținutelor lejeritatea și splendoarea verii.

Alegerea noastră: geanta perforată și un portfard plic, setul de brățări metalice, cercei rotunzi decorați cu fire de ață, portofelul cu împletitură decorativă.

2. VIAȚA ÎN ROZ
Combinația auriului și a rozului pudrat sunt cea mai romantică tendință. Dacă ești în căutare de ceva ultra modern, dar în același timp feminin, atunci obligatoriu te axezi pe accesorii Rose Quartz. Piatra naturală aduce stil și nonșalanță, iar nuanța roz adaugă lejeritate. Un compromis ideal!

Alegerea noastră: panglica-coroniță cu frunze, cerceii și brățara Rose Quartzșarfa cu elemente de dantelă.

3. ACCESORII PEBTRU CELE CARE NU POARTĂ ACCESORII
Preferi simplitatea și funcționalitatea? Accesoriile minimaliste, cu detalii funcționale și utilizări multiple, cu siguranță, vor completa perfect stilul tău, iar combinația paradoxală dintre piele și metale doar îți vor sublinia feminitatea. 

Alegerea noastră: colierul cu cusături de contrast, cerceii din colecția True Stitched, geanta din material moale și clutch-ul elegant, colierul auriu cu extensie din colecția Ally Drop, cerceii cu extensii din colecția Ally Drop.

Text: Foto: Oriflame