Ghid: 6 arome perfecte pentru tata

Tata poate face orice. Să te ajute cu temele, să îi învețe minte pe huligani, să repare orice lucru și să gătească o cină incredibilă. El a depășit cu entuziasm perioada ta de tranziție, adolescența rebelă, tinerețea și toți prietenii tăi.Tatăl este un exemplu de bărbat adevărat și cel mai bun prieten din lume. Iar cadoul pentru el trebuie să fie special. Varianta clasică este parfumul. Dar ce aromă să alegi? Editorul nostru Jeanette Olson sugerează câteva opțiuni.

1. ECLAT HOMME
Dacă tatăl tău - iubește stilul clasic, atunci varianta perfectă este parfumul Eclat Homme. Un buchet echilibrat, cu note citrice, piele scumpă și cedru simbolizează armonie eleganței, curajului și luxului. Exact ce ai nevoie!

2. GIORDANI GOLD NOTTE
Tata întotdeauna deschide ușa pentru tine, îți oferă mâna când ieși din mașină și iubește să te răsfățe cu daruri? Felilcitări, ești norocoasă! Lui, un adevărat gentleman, i se va potrivi parfumul Giordani Gold Notte, în care sunt perfect combinate notele de vetiver negru și citrice italiene.

3. MEN’S COLLECTION CITRUS TONIC
O tendință puternică în parfumerie este să te concentrezi pe notele florale. Astfel de monocompoziții se vor potrivi oamenilor moderni care iubesc aromele naturale și aspiră spre excelență. Vă recomandăm apa de toaletă Men's Collection Citrus Tonic cu note viguroase de citrice și acorduri de lemn. Alegerea perfectă!

4. HAPPYDISIAC MAN
Fericit, energic și echilibrat - tatăl tău nu e niciodată descurajat și mereu te susține cu o vorbă bună și un zâmbet? Atunci oferă-i un omagiu caracterului său și dăruișete-i parfumul Happydisiac. Juicy australian lime, mere verde și căpșuni coapte - sigur îi va plăcea!

5. VENTURE
Unui adevărat bărbat - aromă cool. Vă recomand Venture, ca simbol al caracterului curajos, voinței neîngrădite și spiritului liber. Această aromă revigorantă cu note de mentă, damiană și cedru îl va inspira pe tatăl tău la noi realizări șila extinderea orizonturilor.

5. POSSESS MAN
Pentru tată care îi place să impresioneze și are un gust bun, recomand aroma Possess Man. Mirosul său îmbătător, cu note proaspete de grapefruit, ulei de bay și rădăcini de violete îl va ajuta să se evidențieze în mulțime. O alegere îndrăzneață!

Text: Foto: Getty Images