7 produse utile cu eco-statut

Compania Oriflame mereu caută noi posibilități de a face produsele pentru frumusețe mai ecologice și fără influență asupra mediului înconjurător – realizând deja multe în această perioadă. Dorești să afli mai multe?

1. GELUL DE DUȘ

Ai nevoie de un duș revigorant dimineață? Vă recomandăm gelul de duș exfoliant Love Nature cu extracte de mentă și zmeură ce transformă rutina de curățare a pielii într-un moment de răsfăț cu aroma sa energizantă, proaspătă şi cu particulele abrazive naturale.

2. ULEIUL DE PĂR

Cu siguranță știți sentimentul, atunci când încercați să pieptănați părul încurcat. Și pe lângă asta se mai adaugă vârfurile despicate, rupere și timpul pierdut atunci chiar totul se transformă într-un coșmar. Nu panicați: părul tău are nevoie de ulei cu efect de întărire. Ulei pentru păr uscat şi deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos Love Nature cu formulă lejeră, non-grasă, cu extract natural din grâu şi ulei din nucă de cocos, ce hidratează intens şi combate deteriorarea fibrei capilare.

 

3. CREMA DE FAȚĂ

Nu-i de mirare că crema hidratantă Ecobeauty a primit certificatele ECOCERT și Fairtrade, hrăneşte şi conferă luminozitate pielii. Infuzată cu uleiuri din merişoare de munte şi seminţe de cătină bogate în vitamina E, acizi graşi şi antioxidanţi, protejează pielea şi îi menține nivelul natural de hidratare.

4. ȘAMPONUL

Cine nu visează să aibă o podoabă capilară de invidiat? Noi cunoaștem cel mai eficient remediu care te va ajuta să-ți îndeplinești visul și nepoluând mediul înconjurător. Șamponul 2 in1 Love Nature cu extracte de avocado și romaniță nu conține silicon și este recomandat pentru toate tipurile de păr, oferindu-i un aspect sănătos.

5. ULEIUL DE FAȚĂ

Oferă pielii deshidratate dragostea şi îngrijirea de care are nevoie. Uleiul Ecobeauty intens hrănitor îngrijește (confirmat prin certificatul ECOCERT) şi catifelează pielea cu extract din bumbac şi ulei de argan organic. Bogat în vitamina E şi nutrienţi esenţiali ce refac pielea. Perfect ca tratament de noapte.

6. SĂPUNUL LICHID PENTRU MÂINI

Săpun lichid pentru mâini Love Nature cu ulei natural de măsline şi extract din aloe vera, îţi curăţă mâinile şi îţi lasă pielea catifelată la atingere. Cu un parfum încântător şi o formulă biodegradabilă.

7. LAPTELE DEMACHIANT ȘI LOȚIUNEA TONICĂ

Laptele demachiant și loțiunea tonică Ecobeauty ambele au certificatul ECOCERT nu conține parabeni. Ambele produse protejează şi îngrijeşte pielea lăsând-o catifelată, netedă şi îngrijită.

Text: Foto: Oriflame