Colecția de bijuterii Norrsken: calitate excepțională, eleganță și stil

Oriflame îți prezintă o nouă colecție de bijuterii fine. O simfonie de culori, forme spectaculoase și frumusețea mineralelor naturale transformate în capodopere incomparabile Norrsken. Aceste creații sunt extraordinare și ascund puterea naturii în sine, frumusețea ei nemărginită și multiformă.

Pentru colecția unică Norssken selectăm cu atenție minerale autentice și le prelucrăm cu atenție, păstrând frumusețea naturală a pietrelor datorită fanteziei tăierii în cele mai bune case de bijuterii.

Creativitatea maeștrilor a fost transpusă în utilizarea formelor de bijuterii tradiționale, marchiză, brioletă, tăietură rotundă clasică și ultramodernă - cabochon, disc și șah, precum și tăieturi fanteziste care subliniază cel mai bine frumusețea naturală a mineralelor.

Norrsken combină măiestria, performanța și responsabilitatea față de mediu. Siguranța și calitatea bijuteriilor este asigurată de respectarea strictă a standardelor internaționale. Fiecare element este supus controlului în mai multe etape în laboratoare avansate.

Bază puternică și flexibilă

Aliajul de bijuterie fără plumb și nichel face posibilă întruchiparea celor mai originale idei de design datorită plasticității și rezistenței la uzură.

Cristale strălucitoare

Proprietățile optice și varietatea coloristică a cristalelor le-au făcut un prieten de neînlocuit al mineralelor naturale.

Smalț artistic

Decorul rafinat realizat manual este semnul distinctiv al unei adevărate opere de artă. Smalțul se aplică pe fiecare piesă în mod individual: cu lovituri moi sau accente expresive.

Texturi actuale

Șireturi îndrăznețe ultra-la modă realizate din material textile pentru bijuterii cu un finisaj lucios - un detaliu modern luminos.

Perle artificiale

Pigmentul perlat aplicat pe o bază de sticlă creează o nuanță rafinată perlată, caracterizată prin adâncime și strălucire nobilă.

Metale nobile

Placare cu rodiu, metalul grupului de platină, aur roz natural, placare cu „aur cald” cu alamă - clasic incontestabil și chic atemporal.

Cele mai noi acoperiri din argint natural cu efect vintage, precum și acoperirile în nuanțele „aurului antic” și „aurului vintage” cu o aluzie la bijuteriile antice adaugă un farmec aparte.

Noua colecție cântă un imn personajului său principal – tu. Fiecare zi este specială, frumusețea ta este uimitoare. Accesoriile orbitoare Norrsken sunt concepute pentru a evidenția toate fațetele atracției tale excepționale și a temperamentului unic. Creezi o lume uimitoare în jurul tău, puterea ta interioară oferă inspirație, iar tu ești mereu în centrul atenției!

Text: Foto: Oriflame