8 Martie: idei de cadouri

Când ești indecisă din cauza asortimentului mare, atunci e timpul să apelezi la sfaturile specialiștilor. Noi am apelat la cei mai populari bloggeri în domeniul frumuseții pentru a se împărtăși cu ideile de cadouri care le-ar oferi pentru 8 martie. Inspiră-te!

Alina Solopova

https://www.youtube.com/user/alinasolopova1

Fiecare femeie visează ca genele ei să fie ideale și naturale de aceea am hotărât să-mi uimesc cea mai bună prietenă cu rimelul  „The One”, un rimel multifuncțional ce își justifică așteptările! Lungimea cu ajutorul periei 3D, volumul, nu se lipesc – de ce mai este nevoie pentru un ideal machiaj pentru genele noastre și pentru o dispoziție bună? În alegerea cadoului potrivit mereu trebuie să ținem cont de practicitatea acestuia. În cazul dat cu siguranță nu veți regreta!

Nikoko8
https://www.youtube.com/user/nikkoko8

Cu sărbătoarea de 8 martie mi se asociază mai mereu cadourile tradiționale gen flori, accesorii, cosmetică sau cutiile de ciocolată! Dar nu credeți că e contraproductiv – să-i dăruiești iubitei mame, verișoarei sau prietenei cele mai bune o cantitate mare de carbohidrați și glucide într-un ambalaj ademenitor și să-i zici: „Poftim draga mea fă-te bine!” Totuși, să-ți răsfeți persoanele dragi într-adevăr dorești. Un compromis potrivit ar fi setul de batonașe proteinice „Natural balance” – în primul rând vă garantez că sunt mai gustoase decât ciocolatele. Prima dată când le-am încercat am rămas plăcut surprinsă, necrezând, că un produs dietetic poate fi atât de gustos. Un singur batonaș conține 150 de calorii, plus conține proteine, fibre și cereale ce își creează un sentiment de sațietate pe o perioadă îndelungată de timp. Indicele glicemic este foarte mic, așa că savurează-l cu plăcere pentru că apetitul de mâncare poate apărea după ore bune! Mulți oameni nici nu realizează că o alimentație sănătoasă poate fi în același timp, și gustoasă, și utilă, iar sărbătoarea dată poate fi un motiv bun pentru a le arăta persoanelor dragi o variantă alternativă la dulciurile obișnuite dăunătoare.  

Koffkathecat
https://www.youtube.com/user/Koffkathecat

Cel mai universal cadou este setul de produse pentru baie cu mirosuri delicioase. Preferatul meu este setul pentru baie cu aroma de Neroli & Jasmine (săpun lichid, poate fi utilizat de asemenea ca și gel de baie, ca și loțiune pentru mâini și corp și nu în ultimul rând ca săpun). Cadoul nu este scump ceea ce este convenabil bugetului dvs, și cu siguranță vă va îmbucura prietena, deoarece conținutul și ambalajul arată ca al unui produs de brand. Consider că Oriflame a făcut o treabă bună creând această linie.

Iubitoarelor de machiaj pot recomanda rujul rezistent Lip Sensation. În primul rând rujurile multe nu pot fi niciodată! În al doilea rând este mereu trendy! Și în al treilea rând acest ruj deține o mulțime de beneficii – se aranjează foarte bine pe buze, nu le usucă ceea ce este foarte important la începutul primăverii, are textura ca a unei creme hrănitoare! Cum să alegi culoarea? Blondelor și șatencelor vă recomand să alegeți culori roz pale și/sau nude, roșcatelor – roșu, brunetelor cu siguranță le-ar merge în nuanțe bordo sau purpurii. Apropo culoare bordo arată bine oricui, indiferent de culoarea de păr așa că oricărei prietene nu ia-ți dărui-o – va arăta ca o regină. Vă doresc tuturor să sărbătoriți această minunat zi a frumuseții și feminității! Vă cuprind!

Елена864
https://www.youtube.com/user/elena864

8 martie – este sărbătoarea așteptată de fiecare femeie. Natura reînvie și o dată cu ea și noi! În această perioadă este necesar să ținem cont că pielea noastră își revine după temperaturile scăzute ale iernii și are nevoie de hidratare și hrănire. În viziunea mea cadoul ideal – ar fi setul de testere din seria NovAge True Perfection. Puteți să încercați mai multe produse și să înțelegeți ce anume vi se potrivește deoarece îngrijirea facială se face individual. Aceasta ar fi cea mai rațională alegere deoarece nu procurați creme ce nu ar fi necesare tipului dvs. de piele. În plus, primiți cadou și o perie pentru față sau aparatul pentru curățare pielii faciale SkinPro. Acesta este un cadou util și necesar!Text: