Arome legendare pentru el

O serie de parfumuri pentru bărbați Oriflame împlinească anul acesta 10 ani. Deci, să vorbim despre produsele legendare!

APĂ DE TOALETĂ GLACIER

Aroma proaspătă, revigorantă Glacier se va potrivi bărbatului sportiv și plin de spirit. Parfumul se deschide cu note proaspete de lămâie, bergamotă și ananas, care se transformă într-o inimă lemnoasă cu ienupăr, rozmarin, pelin și lavandă, și se termină cu o bază de chihlimbar-mosc. Autorul parfumului – Philip Busseton a creat compoziții pentru Adidas, Davidoff, Blumarine și Van Cleef & Arpels.

APĂ DE TOALETĂ GIORDANI GOLD MAN 

Faimosul parfum lemnos pentru bărbatul sofisticat, încrezător, care apreciază cele mai rafinate lucruri și trăiește o viață plină pe pasiune. Parfumul se deschide cu vibraţia luminoasă a bergamotei şi căldura piperului negru, combinate cu prospețimea unui acord marin.  În inimă – neroli și iasomie, care se transformă ușor într-o pistă caldă lemnoasă cu note de vetiver și lemn de santal. Compoziția a fost creată de Natalie Feisthauer, care a dezvoltat parfumuri pentru mărci de top: Amouage, Carolina Herrera, Hermès, Hugo Boss, Lancome, Yves Saint Laurent.

APĂ DE TOALETĂ ECLAT HOMME SPORT

Buchet lemnos-acvatic, încântător de vioi și de o eleganță aparte este potrivit pentru bărbatul care, cu încrederea unui căpitan experimentat, își gestionează viața și găsește bucurie în fiecare moment a acesteia. Eclat Homme Sport întruchipează energia oceanului. Bergamota, mandarina și ardeiul roz se amestecă mai întâi într-o inimă picantă de oregano și chimen alb, apoi coboară într-o bază cu note de piele, cedru, paciuli și mosc. Compoziția a fost creată de Vincent Challet, care a lucrat cu Le Labo, Max Mara și Tous.

APĂ DE TOALETĂ EXCITE BY DIMA BILAN

Prospețime revigorantă și senzualitate in-dominabilă într-o sticlă! Precum un ocean agitat, a cărui putere nu poate fi liniștită, acest parfum trezește pasiunea și cucerește inimile. Notele de vârf de bergamotă, pepene galben și pelin dau o explozie puternică de prospețime, în timp ce notele de cedru și mușchi adaugă profunzime puterii naturale a simțurilor. Parfumul a fost creat în colaborare cu Dima Bilan: în special pentru Oriflame, el a scris piesa Dancing Lady, care era disponibil doar în catalogul nostru.

Foto: Oriflame