3 moduri de a-ți întări sănătatea în anul 2019

Cantitativ, tendințele pentru un stil sănătos de viață concurează cu industria modei: noi am ales 3 tendințe neobișnuite și considerăm că ele vor deveni un adevărat hit. Încerci?

O abordare complexă a sănătății
Uită de dietele pe bază de o felie de măr sau o frunză de varză, despre antrenamentul la sala de sport de 2 ori pe zi înainte de concediu sau de vitaminele reclamate peste tot. În anul 2019 suntem conduși de echilibru. Caută un regim de antrenamente și reguli simple pentru un mod de viață sănătos, pe care le vei putea implementa în ritmul tău de viață  și de la care vei primi plăcere! Colapsul de vitamine suplinește-l doar cu complexe verificate și recomandate de specialiștii în domeniu. 

Grija față de microbiome
Microbiomul este o colecție de microorganisme care locuiesc în piele și corp. 
Cercetările efectuate au demonstrat prezența multor componente care susțin bacteriile benefice: în vogă sunt produsele fermentate, iar giganții din domeniul frumuseții au început să lanseze produse de îngrijire a pielii, cu prebiotice și probiotice. Revizuiește-ți regimul alimentar – aceasta este soluția pentru sănătatea întregului corp.

Insectele în alimentație
Milioane de oameni din lumea întreagă, în special din Asia și Africa, în fiecare zi consumă insecte. Pentru locuitorii Europei, acest obicei este unul exotic.  Se consideră că peste câteva sute de ani, anume insectele vor contribui la satisfacerea nevoii de hrană a populației. În ceea ce privește conținutul de nutrienți, el este comparabil cu cel pe care le oferă carnea și peștele. Totodată, reproducerea lor necesită resurse mult mai mici. Greierii sunt insecte bogate în calciu, iar lăcustele sunt bogate în proteine. Din insecte se pot pregăti felurile obișnuite de mâncare.

Text: Foto: Oriflame