Tipster: cum să porți accesorii versatile

În această toamnă oferim o nouă abordare. Nu cheltuiți neapărat mulți bani pe haine pentru a fi diferiți în fiecare zi - investiți într-un set de bază și schimbați imaginea cu ajutorul accesoriilor pentru transformatoare.

1. PORT CU MINE TOTUL CE ÎMI APARȚINE
Începem cu gențile — ai nevoie de doar trei genți pentru orice ocazie. Într-un shopper mare de nuanța staniului vor încăpea dosarele cu documente și un laptop: poartă-l ca o geantă simplă, ca pungă sau rucsac, astfel schimbând stilul, de la casual, la sport 

Iei cu tine doar pulberile și telefonul? Pune lanțul la gentuța-clutch pentru cosmetice și poart-o peste umăr - se potrivește cu orice rochie. Îți dorești mai multă culoare? Acordă atenție gentuței mici de o nuanță kaki și, în funcție de starea ta de spirit, schimbă curelușa pe același lănțișor. 

 

2. LECȚIE DE GEOMETRIE
La birou, la o întâlnire, la teatru, la o întâlnire de afaceri — nu mai trebuie să fărâmi creierii, gândindu-te  ce bijuterii să alegi și cum să le combini cu ținuta. Am creat un set universal: poartă totul împreună, sau separat. Colierul poate fi purtat în una sau două îndoiri în funcție de decolteu; cerceii, cu pandantive sau fără, iar brățară de tip manșetă cu siguranță va atrage atenția prin forma sa neobișnuită.

3. ȘI PIELEA, ȘI PERLA
Autoritară sau romantică? Alege una din tendințele de toamnă — sau poartă totul împreună! Simte-te liberă să combini centura roșie-neagră cu bijuteriile cu pandantive detașabile și poartă o eșarfă cu o cataramă metalică. Care este adevărata ta față? Să lăsăm acesta să rămână un mister!

Text: Foto: Oriflame