Ghidul cadourilor NovAge

Află cum să alegi îngrijirea complete NovAge cadou, în funcție de nevoile pielii!

Pentru o îngrijire eficientă a pielii îți recomandăm să acorzi atenție gamei de produse premiul NovAge, care conține soluții individuale anti-îmbătrânire pentru piele. Gama NovAge este împărțită în categorii adaptate pentru nevoile pielii la diferite etape de vârstă. Formulele produselor sunt create pe baza celulelor stem din plante, acestea sunt baza de care depinde activitatea vitală a tuturor ființelor vii de pe planetă. Acest component promovează creșterea organismului și oferă protecție prin proprietățile sale regenerabile. 

NovAge Skinergise Ideal Perfection

Pentru cine: piele tânără, pierderea strălucirii sănătoase, ten tern, deshidratare, primele linii fine

În lumea modernă pielea este expusă la mulți factori negativi care accelerează procesul de îmbătrânire. Ca urmare, celulele nu își pot îndeplini pe deplin funcțiile, pielea devine mai uscată și își pierde luciu. Gama NovAge Skinergise este perfectă pentru fetele cu un stil de viață activ, care nu au întotdeauna suficient timp pentru îngrijirea pielii. Cu gama Skinergise poți asigura frumusețe pielii în doar 2 minute, de 2 ori pe zi fără să te întrerupi de la treburi.

Cum lucrează:

• Tehnologia energizantă Taurine - contribuie la energizarea pielii prin stimularea energiei celulare şi revitalizarea celulelor. Hidratează instantaneu, contribuie la menţinerea vitalităţii pielii şi acţionează pentru reducerea semnelor vizibile de oboseală şi aspectului de linii fine.

• Extract de celule stem din Açai - selectat pentru proprietăţile sale antioxidante incredibile, extractul antioxidant de celule stem din Açai protejează împotriva radicalilor liberi.

• Tehnologia Pollution Protect - este concepută pentru a proteja pielea împotriva impactului negativ al agresorilor de mediu, cum ar fi poluarea. Formează o peliculă invizibilă, respirabilă, care ajută la prevenirea particulelor nocive de poluare care intră în contact cu pielea.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power

Pentru cine: 

primele riduri vizibile, deshidratare. Ridurile sunt considerate a fi unul din principalele semne ale îmbătrânirii. Un ten sănătos și absența ridurilor depinde, în mare măsură, de nivelul de colagen, elastină și acid hialuronic. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală a acestor componente încetinește drept rezultat apar ridurile. NovAge Ecollagen luptă excelent cu ridurile și minimizează riscul apariției unor noi pe termen lung.

Cum lucrează:

• Tehnologia patentată Tri-Peptide de cea mai înaltă clasă, combină peptidele din orez, grâu şi drojdie. Tehnologia Tri-Peptide stimulează colagenul mai puternic decât cele trei peptide în mod individual.

• Acidul hialuronic cu masă moleculară mică atrage şi reţine apa de 1000x volumul propriu. Netezeşte ridurile şi îmbunătăţeşte aspectul general al pielii.

• Extract de celule stem din floare de colt: acest extract a fost selectat pentru capacitatea de a proteja deopotrivă colagenul şi acidul hialuronic. Susţine acţiunea tehnologiei Tri-Peptide şi a acidului hialuronic cu masă moleculară mică, pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii.

NovAge Ultimate Lift Contour Define

Pentru cine: pierderea elasticității, conturul facial nedefinit

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele pielii nu mai produc cantitatea necesară de elastină, care oferă fermitate pielii. Ca urmare pielea își pierde aspectul inițial, primele semen ale pierderii elasticității apar sub formă de pliuri pe gât, linia bărbiei și în jurul gurii, precum și distorsionarea conturului feței. Produsele Ultimate Lift Contour Define stimulează sinteza de elastină şi contribuie la protejarea integrităţii matricei extracelulare a pielii, amplificând elasticitatea pielii. Dovedit clinic: cu NovAge Ultimate Lift Contour Define 40% din elasticitate este restabilită în 4 săptămâni.

Cum lucrează:

• Extractul de celule stem ale plantei buddleia din îngrijirea completă Ultimate Lift, are un efect pozitiv asupra pielii redându-I elasticitatea.

• Tehnologia AspartoLift contribuie la prevenirea degradării colagenului și creează condiții pentru restabilirea fermității și elasticității pielii, efectul este vizibil în urma utilizării regalate. Testele arată că tehnologia AspartoLift este similară cu retinolul în ceea ce privește eficiența anti-îmbătrânire.

NovAge Time Restore

Pentru cine: piele matură

Gama NovAge Time Restore este special concepută pentru pielea matură. Pe măsură ce îmbătrânim, semnele de vârstă încep să se manifeste mai puternic. Modificările hormonale accelerează procesul de îmbătrânire a pielii și, ca urmare, indicatorii densității pielii scad, conturul feței cade, apar riduri și pete de vârstă. Gama NovAge Time Restore ajută la restabilirea producției de elastină, colagen și asigură celulele cu umiditate.

Cum lucrează:

• Tehnologia GenisteinaSOIA ajută la stimularea producţiei de colagen în piele şi la creşterea nivelului de hidratare, contribuind la restabilirea fermităţii pielii şi la reducerea ridurilor de profunzime.

• Extractul de celule stem din plantago contribuie la protejarea integrităţii colagenului şi elastinei în matricea extracelulară ceea ce duce la stabilizarea nivelului de melanină din celule și la scăderea petelor de vârstă.

NovAge Bright Sublime

Pentru cine: ten inegal, pete de vârstă, riduri

Pigmentarea poate apărea la orice vârstă și principalul motiv este producția crescută de melanină. Petele de vârstă sunt mai susceptibile să se dezvolte în cazul expunerii prelungite la lumina soarelui.

Cum lucrează:

• Tehnologia patentată Multi-Bright acţionează asupra melanocitelor şi inhibă producţia de melanină., corectează imperfecțiunile pielii și minimizează riscul apariții noilor pete de vârstă.

• Extractul de celule stem din gardenie acționează ca o component suplimentară care stimulează sinteza de colagen şi previne deteriorarea acestuia.

Text: