5 produse de nelipsit pentru îngrijirea pielii pe timp de vară

Care este secretul pentru a avea o piele fabuloasă pe timp de vară? Editorul nostru, Sanna Franklin, știe răspunsul la această întrebare și îl împărtășește cu noi! Iată care sunt 5 dintre cele mai indicate produse pentru a avea o piele catifelată.

1. SETUL DE ÎNGRIJIRE A PIELII NOVAGE ECOLLAGEN
Am încercat toate brandurile Oriflame de îngrijire a pielii și dintre toate acestea cele mai eficiente pentru mine au fost produsele din gama NovAge Ecollagen. Am făcut o investiție achiziționând tot setul, și urmez cu religiozitate toți pașii necesari ritualului de îngrijire dimineața și seara.

Primul pas este curățarea tenului, apoi aplicarea loțiunii tonice. După aceea aplic crema de ochi în jurul ochilor. Ultimii pași ai rutinei de îngrijire sunt aplicarea serului și a cremei hidratante (de noapte sau de zi – în funcție de momentul zilei). Pe durata verii folosesc crema lejeră de zi cu efect antirid NovAge Ecollagen deoarece fondul de ten conține deja FPS! 

 

 

 

 

2. PERIE DE CURĂȚARE 
Adeseori pielea devine mai grasă și pot apărea coșuri pe timpul verii. Încerc să contrabalansez aceste efecte folosind o perie de curățare pentru a purifica porii în profunzime fără a folosi loțiuni abrazive dure sau alte substanțe chimice. Faptul că acest dispozitiv contribuie la îndepărtarea profundă a machiajului și a impurităților într-un mod superior curățării manuale, oferă posibilitatea pielii să absoarbă mai bine produsele și să fie mai receptive la ingredientele conținute de acestea.

3. ULEI FACIAL
Pe durata iernii pielea se usucă foarte ușor, de aceea folosesc loțiuni cu ulei facial de fiecare data când am ocazia. Dar vara amestec doar puțin ulei facial EcoBeauty în crema de noapte cam o data pe săptămână. Aplic această mixtură pe întreaga suprafață a tenului pentru a-l menține hidratat. Acest lucru face ca pielea să arate fabulos de proaspătă a doua zi dimineața. Am încercat o mulțime de uleiuri faciale, dar acesta mi s-a părut cel mai hrănitor. Primește puncte în plus și pentru faptul că este un produs certificat organic. Port cu mine tot timpul acest ulei facial, pentru o hidratare superioară, atunci când călătoresc!  

4. FPS
Indiferent dacă merg la serviciu, dacă ies în oraș să iau prânzul, sau dacă petrec o zi la plajă, mă asigur mereu că am pielea protejată de razele UV. Crema de zi cu efect intens de protecţie FPS 50 NovAge este minunată de folosit în oraș deoarece contribuie la minimizarea efectelor poluării. Când fac plajă sau înot folosesc produsele Sun Zone – sunt perfecte pentru întreg corpul!

5. ÎNGRIJIREA CORPULUI
Folosirea unei loțiuni abrazive este obligatorie după trecerea lunilor uscate de iarnă. Eu folosesc exfoliantul cu zahăr pentru corp Milk & Honey Gold care este minunat. Pentru hidratarea pielii mai folosesc și loţiunea de corp pentru fermitate cu peptide din plante Optimals Body. Uneori adaug și ulei pentru corp şi păr Swedish Spa Beauty Wonder. Pielea devine astfel foarte catifelată – perfectă pentru lunile de vară

Text: Foto: KRISTINE WREYFORD & GETTY IMAGES