Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este aproape, iar achiziționarea unui cadou potrivit pentru această ocazie se poate dovedi uneori dificilă. Dar nu-ți face griji, anul acesta ți-am pregătit un ghid de cadouri pentru el și pentru ea!

PENTRU EA

O EȘARFĂ
O eșarfă este feminină și constiutie un accesoriu multifuncțional suprem. Poate fi purtată ca și eșarfă, curea, sau o poți folosi pentru a-ți lega părul sau geanta. Se poate folosi cu un nod lateral pe post de choker, în păr sau pe post de cravată colorată ca accesoriu la pantaloni. Imaginația ei este limita, indiferent cum va alege să o folosească, va fi super-chic.

O BIJUTERIE DRĂGUȚĂ
Bijuteriile sunt întotdeauna apreciate. De ce nu optezi pentru ceva clasic, cum ar fi o pereche frumoasă de cercei sau un colier cu un pandantiv în formă de inimă pentru aleasa inimii tale? Toate cele de mai sus vin în pungi de cadou frumoase, special create cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Adaugă un mesaj special pe această felicitare drăguță, în formă de inimă, atât pentru el cât și pentru ea și nu uita că o poți personaliza cu autocolante cu inimioare care vin împreună cu aceasta!

CEAS
Potrivit pentru o fată care vrea să țină mâna pe puls, nu pierde timpul și ține pasul noilor tendințe. Este prezentat într-o cutie elegantă și e recomandat pentru întâlnire!

PENTRU EL

O EȘARFĂ ELEGANTĂ
Nu poți da greș cu o eșarfă clasică neagră, e versatilă și se potrivește bine cu cele mai multe ținute. Preferata noastră din acest moment are capetele moi, franjurate și vine într-o cutie cadou elegantă.

O CUREA
Ce-ar fi să îți răsfeți perechea masculină cu o curea neagră elegantă, cu detalii de culoare gri gunmetal și cu un design subtil pe cataramă? Cureaua vine de asemenea într-o cutie cadou, asortată și sofisticată.

CEAS
Ceasul arată nu numai timpul, ci și statutul. Dacă nu ești sigură ce design să alegi - acordă atenție la modele cu un cadran electronic. Acest accesoriu arată modern și adecvat pentru un look riguros cu butoni și o cravată, cât și pentru blugi și cămășă casual.

Text: Foto: Oriflame