5 tendințe de toamnă

Tendințele de sezon golesc buzunarul și încarcă garderoba? Avem o soluție! Încearcă să creezi o ținută trendy cu accesorii multifuncționale. Îți prezentăm cinci modalități de a păși în pas cu podiumurile mondiale în această toamnă.

1. Turcoaz
Printurile florale și nuanțele de turcoaz în tendință: îți amintesc cerul de toamnă în golurile frunzelor? Combină  eșarfa cu print   cu ținute de o nuanță.  Geantă de mână cu două opțiuni pentru curele  se va potrivi pentru fiecare zi, și pentru evenimente de seară – un adevărat hit!


 2. Nuanțele peisajului de toamnă
Bej, gri moale, perlă, cafeniu închis - natura din jur a îmbrăcat cele mai confortabile nuanțe. Ține pasul! Timpul nu așteaptă: verifică cadranul ceasului   tău nou. Toată lumea are nevoie de un  poncho   universal, iar  geanta de mână cu portmoneu detașabil   te va evidenția din mulțime.   Eșarfa colorată cu imprimare de acuarelă   poate fi purtată în mai multe moduri: schimbă ținuta în fiecare zi!


 3. Pietre naturale 
Bijuteriile cu piatră netratată nu își pierd pozițiile. Cristale naturale create de însăși natură –ce poate fi mai bun toamna! Te sfătuim să acorzi atenție kitului cu  ametist м : se combină perfect cu alte accesorii de toamnă.


 4. Forme lejere 
În cazul în care formele ascuțite și creative te resping, optează pentru accente minimaliste.  Geanta neagră cu ciucuri   se va potrivi cu orice ținută, iar  portmoneul-gentuța comodă   te va face specială, datorită finisajului din piele de șarpe (artificială).  Cercei-inele laconice    pot fi purtate în trei modalități diferite. Poartă-le cu tine, pentru a crea o ținută de seară. 


 5. Aur topit
O altă referință trendy la natura nestrămutată: în această toamnă, se poartă metal topit! Doar privește acești  cercei   și   colier е  : se pare că au încremenit pe un peisaj fantasmagoric și au păstrat acele linii moi. Finisajul metalic pe o  geanta-tout moale    va servi drept un punct de finisare a look-ului.

 

 

Text: Foto: Oriflame