Trei imagini clasice pentru bărbați de la Roman Belasnejnii

În gama Eclat a fost lansat un parfum premium pentru el Eclat Style, o adevărată întruchipare a eleganței franceze. Stilistul oficial Oriflame ne vorbește cum să creăm imagini în stil clasic pentru toate ocaziile și să le asortezi cu detalii potrivite – inclusiv aroma.

  

Stilul clasic se potrivește bărbaților puternici care doresc să arate încrezători și respectabili, ce atrag instant încrederea și lasă o impresie corectă. În lumea afacerilor acesta este stilul numărul unu și chiar dacă în viața obișnuită nu vă este aproape, pentru ocazii speciale trebuie să aveți pregătite câteva imagini.

Auzind «clasic», ne imaginăm stiluri stricte, cămașă, butoni, cravată. Da și nu! Inițial acest stil a fost într-adevăr mai restrâns, dar cu timpul s-a îndepărtat de înțelegerea noastră obișnuită — pentru costumele clasice au început să se folosească țesături originale, pantofii au fost înlocuiți cu adidași, iar la imaginea finală sau mai adăugat accesorii la modă.

Un costum și o cămașă bine croită stau la baza stilului clasic. În mod obișnuit pantalonii și sacoul sunt cusute din aceeași țesătură, de obicei lână, și conțin elemente invariabile de croire: de exemplu, rever, buzunar la piept, buzunare inferioare. Prin design ele se pot schimba și adapta tendințelor modei. Astfel, de exemplu, la un moment dat în tendințe erau costumele cu un singur rând de nasturi, ajustate la talie, siluetă sportivă, gulere îngustate și buzunare ascunse, apoi au cedat locul unor modele mai libere cu două rânduri de nasturi și buzunare mari cu clapete.

Cămășile pentru costumele clasice sunt alese în culori simple, de obicei, în nuanțe de alb și albastru. Modelele clasice sunt permise: linii, carouri. Atenție: pentru un costum strict, cămașa ar trebui să aibă un guler rigid, care își păstrează bine forma, dar într-un stil casual este permis un guler mai moale.

Am pregătit pentru tine trei versiuni de imagini clasice: pentru fiecare zi, pentru negocieri cu partenerii de afaceri și evenimente de gală.Casual 
Elementul cheie al imaginii – sacou din lână densă de o nuanță albastră, cu o buclă manuală pe rever. Ușor de combinat cu pantaloni de altă nuanță sau blugi.

Afacerist
Costum în carouri stil tartan, cu rever lat italian și buzunar suplimentar pentru bilet. Elegant și frumos! A doua opțiune este un costum de lână simplu cu rever englez, completat de o cravată și batistă la piept.
De seară
În prima versiune, o cămașă simplă albă ce accentuează sacoul în carouri și pantalonii potriviți cu tonalitatea sacoului. Vrei și mai spectaculos? Alege un sacou de catifea și completează-l cu o cămașă albă și papion. Această combinație poate fi purtată chiar și cu blugi, acum este la modă să combini eleganța și stilul casual. Important este ca blugii sa fie simpli, fără elemente decorative, iar pantalonii clasici ajustați.
 

În diferite țări, abordarea stilului clasic este diferită. De exemplu, în Franța, bărbații adoră varietatea și experimentarea. Pe străzile Parisului poți ușor întâlni dandiști, care preferă culorile aprinse, texturi neobișnuite ale țesăturii, blazere personalizate. O caracteristică a clasicului francez este eșarfa. Bărbații le combină cu stăpânire cu un costum și chiar le folosesc ca accent central al întregii imagini.

Pentru stilul clasic tot aspectul este important. Trebuie să te gândești nu doar la haină în sine, ci și la coafură, accesorii și chiar parfumul potrivit. Ai nevoie de ceva rafinat și unic, de exemplul noua apă de parfum pentru el Eclat Style. În inima compoziției se află acordul De Laire Sellier bazat pe irisul alb, creat de maeștrii parfumieri Emil Copperman și Allenor Massenet. Grapefruitul și vetiver completează sunetul parfumului. Adevărata întruchipare a stilului parizian. 


Un moment ideal pentru aplicarea parfumului este imediat după un duș pe pielea umedă și păr. Astfel parfumul durează mai mult. Nu uitați de punctele de puls, aplicând pe acestea puteți face ca aroma să fie mai intensă: gât, zona din spatele urechilor.

 

Text. Roman Belasnejnii
Foto: Roman Belasnejnii

Text: Foto: Roman Belasnejnii