Bloggerii aleg THE ONE: în machiajul de Anul Nou

Fii o adevărată vedetă de Revelion! Scoate din geantă tot ce strălucește și repetă machiajul de la bloggeri populari cu rimelul 5 în 1 THE ONE Wonder Lash XXL în ediție limitată.

Machiajul nude

Alina Nazarova @nazarovabeauty, 300k urmăritori

Dacă iubești aspectul nude delicat, repetă machiajul Alinei. Un efect la modă: piele strălucitoare, conturare ușoară, ochi smoke în tonuri violet și ruj în nuanță naturală – o versiune mai strălucitoare a machiajului de zi cu zi care va înfrumuseța orice fată!

ACCESEAZĂ LINKUL și vezi ce produse THE ONE a folosit Alina pentru a-și crea look-ul. 

Săgeți retușate

Daria Abramovskaya @abramovskayada, 138k urmăritori
Dacă accentul tău principal în machiaj sunt săgețile, încearcă opțiunea de sărbătoare de la Daria. Săgeata retușată face aspectul misterios, iar scânteile fardului argintiu va adăuga strălucire. Apropo, poți folosi orice altă nuanță strălucitoare pentru a completa culoarea rochiei sau a bijuteriilor. Principalul lucru este să completezi imaginea cu rimelul cu efect de volum, care va rezista toată noaptea, și nu va lăsa urme. Cum este MASCARA 5 ÎN 1 THE ONE WONDER LASH XXL în ediție limitată: în momentul reflectării luminii, un pigment irizat în tonuri albastru-verde închis își schimbă nuanța, conferind profunzime și expresivitate aspectului.

ACCESEAZĂ LINKUL și vezi ce produse THE ONE a folosit Daria pentru a-și crea look-ul.

Smoky eyes misterios

Dasha Kliuci @darya_key, 79,9k urmăritori

Machiajul smokey se potrivește absolut tuturor, Dasha Kliuci a selectat pentru acesta nuanțe care vor sublinia orice culoare a ochilor. Dacă nu știi ce fard să alegi, ia o nuanță de gri închis și nu uita de substratul cremos, îți va face machiajul mai luminos și mai rezistent.

ACCESEAZĂ LINKUL și vezi ce produse THE ONE a folosit Dasha pentru a-și crea look-ul.