Da și nu: regulile vieții cu ruj mat pe buze

Usucă, exfoliază și strânge buzele – se plâng fetele care nu au reușit să îndrăgească rujul mat, în ciuda tendințelor și a rețelelor de socializare. De fapt, trebuie doar să înveți cum să îl aplici corect. Urmărește sfaturile noastre și bucură-te de revoluția modei în machiajul tău.

 

DA: hidratează
Acum primul pas în machiajul tău este — balsamul de buze. . Aplică-l într-un strat gros: în timp ce faci restul, acesta se va absorbi și va pregăti buzele.

NU: uită de exfoliere
Rujul mat poate sublinia toate denivelările. Dacă buzele tale au un aspect neplăcut, asigură-te că folosești un scrub înainte de machiaj. Adaugă un pic de zahăr în miere și masează ușor buzele cu acest amestec – sau masează-le cu o periuță de dință obișnuită.

DA: gândește-te la imagine
Tenul neted, sprâncenele sculptate ușor – acesta este cadrul minim pentru buzele mate, care pot accentua toate imperfecțiunile și face imaginea neglijentă. Buze catifelate cu contur precis sunt precum o rochie de seară. Părul adunat grămadă și adidași sunt indispensabili!

NU: aplicați balsam de buze sub ruj
Balsamul clasic conține uleiuri și nutrienți care pot dizolva rujul. Dungile și petele sunt asigurate. Toate resturile de balsam trebuie îndepărtate cu un șervețel. Dacă dorești să adaugi un strat protector, utilizează un primer special..

DA: desenează conturul cu aplicatorul
Uneori, rujul mat necesită o perie, da nu și noul The ONE Lip Sensation.. Încearcă să-l aplici direct cu aplicatorul său: datorită formei sale ascuțite creează un contur clar, chiar dacă ai ales cea mai întunecată nuanță.  

NU: stratificarea
Textura rujului mat implică un strat subțire. Dacă o să exagerezi cu cantitatea sau o să aplici rujul în două straturi, acestea vor părea nefirești și s-ar putea chiar să crape. Formulele modern sunt ușor de aplicat: de exemplu, același ruj mat ruj mat The ONE Lip Sensation creează o acoperire densă și durabilă.  
DA: așteptă până se usucă
Finisajul The ONE Lip Sensation se transformă din cremă în catifea. Nu închide buzele până când rujul nu devine mat: în acest fel, acoperirea va fi densă și uniformă.
NU: termină machiajul cu aplicarea rujului
După ce ai aplicat culoarea, trebuie să mai lucrezi puțin. Ia un pic de concelear pe o pensulă plată și mergi ușor de-a lungul conturului pentru a-l face fără cusur. Adaugă illuminator în centrul buzei inferioare și o bifă deasupra buzei superioare, precum și întunecă spațiul de sub buza inferioară cu un bronzer – astfel încât sa adaugi volum.

Text: Foto: Oriflame