Beauty-cercetare: prezentarea tendințelor de primăvară

Deschide garderoba și scoate portfardul – e timpul să studiezi micro tendințele și să încerci noi idei de stil!

LIMBAJUL CULORILOR
Tendințele în materie de culori nu sunt așa de simple precum par. Pentru ca în perioada iernii, paleta cromatică să fie una armonioasă, combină rochia cu print floral, o pereche de bocanci și accesorii minimaliste. Astfel, ținuta nu va părea încărcată, iar contrastele îți vor oferi un aer modern și stilat. 

ÎNAPOI ÎN ANII’60
Triunghiuri, dreptunghiuri, cercuri – elementele geometrice în stil retro au pus stăpânire pe noi și garderobele noastre. Dacă îmbraci forme de sus până jos asta ar fi too much. Îți oferim o variantă ideală – la baza ținutei optează pentru ceva negru și adaugă elemente cu print.

BLANA ARTIFICIALĂ
N-avem cum s-o evităm – alătură-te revoluției blănurilor artificiale!

MAI MULTĂ STRĂLUCIRE
Nu contează cât de departe vei ajunge. Elementele strălucitoare sunt la mare căutare. Așa că fii tu însuți. Atrage atenția la noul ruj strălucitor The ONE Power Shine HD: un finiș ca strălucirea diamantelor, hidratare și mai mult volum.

GRAFICĂ APRINSĂ
Înveselește-ți garderoba de iarnă cu printuri grafice în culori aprinse, care-ți vor ridica dispoziția.

FĂRĂ SEMITONURI
Roșu, galben, albastru – alege ce vrei! Anul 2019 readuce culorile curate de bază.

MAI MULTE STRATURI
Combină lungul cu scurtul, albul cu negru – contrastele evidențiază frumusețea.

MAI PUȚIN, MAI BINE
Forma ovală, lungimea optimă, tehnici simple, culoarea albă sau nude-ul – în acest sezon pe podium defilează manichiura minimalistă.

LA BAZĂ – NATURALEȚEA
În acest sezon chiar și cel mai creativ și îndrăzneț machiaj va avea la bază un ton sănătos al feței. Începe cu aplicarea cremei multifuncționale pentru față The ONE A-Z Hydra SPF 30: hidratare, acoperire ușoară și protecție împotriva factorilor agresivi externi de-a lungul întregii zile.

Text: Foto: Oriflame