Ghid astrologic de cadouri

Ziua îndrăgostiților, 23 februarie, 8 martie — maratonul sărbătorilor ne testează imaginația la rezistență. Încearcă să alegi un cadou pentru persoana dragă în funcție de horoscop.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)
Când Berbecul intră în cameră, atmosfera se încinge. Emoții, pasiune, scântei — totul este ca în filme. Natura expresivă va aprecia aroma picantă, orientală — astfel, cum ar fi  apa de parfum Love Potion .

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)
Sortarea gunoiului, economisirea apei și electricității este în spiritul Taurului. Oferă-i în dar produse cu ingrediente naturale și cu o formulă biodegradabilă care nu dăunează oceanelor. Noi optăm pentru seria Love Nature .

GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)
Gemenii adoră călătoriile și niciodată nu stau locului. Ajută-i să economisească spațiul prețios în bagaj și oferă-le produse "all in one". Cum ar fi rujul de buze cu luciu 3-în-1 The ONE Triple Core : culoare, îngrijire și luminozitate.

RAC (21 IUNIE –  22 IULIE)
Surprizele practice — nu sunt pentru Raci. Oferă-le emoții: de exemplu, o aromă delicată, care se va asocia cu tine. Noi optăm pentru   apa de parfum Eclat Mon Parfum   DeLaire Boudour din irisul alb regal.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)
Semnificativ, radiant, luxos – termini-cheie pentru alegerea unui cadou potrivit pentru nativii acestei zodii. Noi am ales   fardul de obraz în bile Giordani Gold . Un cadou clasic, care cu siguranță îi va fi pe plac!

FECIOARĂ (23 AUGUST – 21 SEPTEMBRIE)
Fecioara observă întotdeauna chiar și cele mai mici detalii și planifică ținuta minuțios. Din acest motiv, dacă dorești să-i oferi în dar un parfum, atunci aceasta trebuie să conțină în compoziția sa componente neordinare. Compoziția Giordani Gold Essenza   este construită în baza brevetului patentat Oriflame note Essenza® pe baza uleiului esențial de flori de portocale - pentru cunoscătorii pretențioși.

BALANȚĂ (22 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)
Când nativii acestei zodii sunt fericiți, aceștea practic radiază din interior. Oferă-le drept cadou  bază-elexir anti-îmbătrânire sub machiaj Giordani Gold , care va accentua frumusețea naturală a pielii și va conferi o strălucire sănătoasă.

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)
Calitatea este mai importantă decât cantitatea — la alegerea beauty-cadoului pentru Scorpion, optează pentru formulele noi, funcționalitate și rezistență. Acordă atenție nuanțelor senzuale rujului-elixir lichid de buze SPF 15 Giordani Gold .

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
O sport, ești universul pentru mine! Recorduri în sala de sport, fitness-ture și alergări la distanțe sunt necesare Săgetătorilor ca aerul. Menține nivelul său de energie cu ajutorul produselor  Wellness  — ceea, ce trebuie pentru un stil de viață activ.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)
Capricornii cunosc totul despre cele mai recente evoluții în lumea beauty industriei și aleg cele mai eficiente mijloace. Nu este deloc ușor să-i surprinzi, dar suntem siguri, că:aparatul pentru curățarea pielii feței SkinPro Sonic 3-în-1  va face față acestei provocări.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)
El face planuri doar pentru a le strica: adevăratul Vărsător iubește aventurile spontane și urmează vocea intuiției. Oferă-i ocazia de a se opri, a se relaxa, și a-și acorda puțin timp eului propriu:  masca facială hidratantă NovAge  va fi un cadou perfect în acest sens.

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
Pești – este un semn de apă. Nu este de mirare că anume în apă sau lângă apă, nativii acestei zodii își restabilesc puterea cel mai rapid. Ajută-i să transforme un duș zilnic într-o procedură SPA: ulei de duș spumant «SPA-salon Suedez»  te va surprinde cu textura neobișnuită și aroma relaxantă.

Text: Foto: Oriflame