De ce ne plac fondurile iconice Giordani Gold în bile?

Cu toții vrem să arătăm ca și cum tocmai ne-am întors dintr-o vacanță. O luminozitate sănătoasă, care conferă instantaneu prospețime și ne face mai tineri, este acum disponibilă chiar și în zilele posomorâte. Fondurile în bile, câteva mișcări a pensulei și machiajul în spiritul frumuseților italiene este gata! Află de ce iubim atât de mult fondurile iconice Giordani Gold și ce comori ascund un borcănaș mic rotund!

Esența tinereții și mineralele

Machiajul sau îngrijirea pielii? Știința merge mai departe și trebuie să alegem din ce în ce mai rar. Produsele actualizate Giordani Gold nu doar conferă un ton, ci și au grijă și de esența tinereții cu acid hialuronic. În combinație cu mineralele, acestea fac pielea mai netedă și mai catifelată! Două minerale din compoziție conferă o luminozitate fină, scumpă, ca și cum ar veni din interior.

O nuanță mai intensă

Pentru linia actualizată, am ales nuanțe care accentuează exact tonul pielii tale. Pigmentare îmbunătățită, culori mai saturate - pentru aplicare ușoară și rezultate naturale! Pe care să o alegi?  «Strălucire naturală — o opțiune universală pentru fiecare zi și se potrivește tuturor, « strălucire de piersică » va fi apreciat de fetele cu un subton al pielii cald, iar « Roz-pal » — este un fard de obraz perfect pentru alba ca zăpada și un lighlighter ușor pentru oricine altcineva.

În cinstea celei de-a 45-a aniversări a brandului Giordani Gold am creat un deosebit, ten limitat al perlor cu strălucire aurie, amintind de perlele Mediteranei. Această strălucire sănătoasă este ceea ce aveți nevoie în această primăvară!

Creat manual

Deschizând o nouă cutie de fard de obraz Giordani Gold, poți fi sigură: au fost făcute manual, cu dragoste, pentru tine. În fiecare perlă, meșterii italieni experimentați au încheiat cantitatea maximă de pigmenți și strălucire de lux-toate pentru a te bucura de strălucirea tinereții pe pielea ta. Creează-ți ritualurile și sărbătorește-ți frumusețea în fiecare zi!

Text: Foto: Oriflame