Alegerea editorialului de vară

Ca și noi toți, redactorii Oriflame cu nerăbdare așteaptă vara. Vreți să știți ce au de gând să ia cu ei în vacanță?


Vara activă

Kirill Kutalov, redactorul site-ului rusesc, are planuri active pentru vară – sport în aer liber, călătorii la natură în week-end. Care sunt mijloacele de îngrijire pe care le va folosi?

Numaidecât – produse de protecție solară și balsam protector pentru buze care protejează de razele ultraviolete și de vânt. După ciclism este esențial nevoie de produse pentru curățare. Și, pentru că modul activ de viață necesită o mulțime de energie voi lua nu numai vitamine, dar și acizi Omega – 3”.


Plajele Mării Mediteraneene 

Redactorul site-ului suedez Sandra Maric își va petrece vara în Serbia. Împreună cu prietenii și familia, ea se va bucura de frumoasele plaje mediteraneene. Și iată ce va lua Sandra cu sine:

Loţiune de plajă pentru faţă şi corp FPS 30 ridicat Sun Zone

Este foarte important să utilizăm protecție solară pentru a apăra pielea de radiațiile nocive ale soarelui și îmbătrânirea premature. Prin urmare, produsele cu FPS ridicat șunt absolut obligatorii”. 

Bază pentru machiaj Giordani Gold

„Îmi place să accentuez pomeții și să ofer pielii o strălucire natural cu ajutorul acestui produs hidratant. De asemenea îl adaug în loțiunea pentru corp”. 

Ojă Giordani Gold intense shine - Bianca nude

„Oja – un accesoriu excelent. Iubesc culorile aprinse, dar în această vară aleg nuanțele pastelate cu finisare lucioasă”. 


Coasta de sud a Americii

Între timp, la sud de ecuator, redactorul din America Latină Marianella Campos se va odihni la mare aproape de Santiago, unde locuiește și lucrează. Iată ce a ales ea pentru îngrijire în această vară.

Desigur, protecție solară! Ea este necesară pe tot parcursul anului – dar mai ales în timpul verii. Pe lângă aceasta folosesc o cremă de zi, CC cremă și produse cu FPS.

„Eu folosesc un rimel rezistent la apă și un dermatograf rezistent”, - spune Marianella. De asemenea, ea poartă mereu cu sine un balsam pentru buze Tender Care”.


Text: Foto: Oriflame Editorial Team