Blake Lively

Blake Lively s-a întors în lumina reflectorelor; iar pe noi nu poate decât să ne bucure această veste. Anul acesta, actrița se va întoarce pe platouruile de filmare după ce a devenit mămică pentru prima dată. Pentru a celebra reîntoarcerea ei, haideți să revedem câteva din aparițiile ei de pe covorul roșu.

Strălucire de Hollywood

Nimeni nu afișează rafinametul mai bine ca Blake Lively, Gândește-te la rochiile ei ample de seară și la lookul accesorizat cu bijuterii. Iar când vine vorba de frumusețe, ea pare că deține formula magică: gene supradimensionate, buze de un roșu aprins și coafuri cu volum.


  

Onduleuri în stil californian

Onduleurile delicate și pielea ca sărutată de soare par să facă parte din ADN-ul frumoasei actrițe din California. Chiar dacă nu ești născută pe Coasta de Vest, nu te descuraja. Vei avea nevoie de o bază de machiaj strălucitoare, de un ruj în nunață de piersicuță și de un fard cremos pentru pleoape pentru a a-i face concurență strălucirii lui Blake. Cel mai ușor mod de a te simți fermecătoare este de a fi tu însăți
Blake Lively pentru The Huffington Post

Coafurile împletite

Blake Lively adoră împletiturile. Nouă ne place modul în care afișează coafura tip pește aparent neglijentă, completată cu accesorii pentru păr, chiar și la evenimentele de seară. 


Text: Foto: Getty images ans Shutterstock