5 mari trenduri pentru bărbați în 2017

Totul sau nimic. Aceasta este versiunea scurtă a trendului pentru bărbați în sezonul viitor. Dar în realitate există o multitudine de posibilități între aceste două extreme. Așa că am apelat la editorul nostru Kirill Kutalov pentru a afla trendurile majore pentru 2017. Iată rezultatul!

1. BARBĂ EVIDENTĂ
Dacă ți-ai dorit să îți lași barba să crească în 2016 (dar niciodată nu ai avut efectiv curajul) permite-mi să-ți prezint câteva aspecte ce te vor convinge să faci pasul. Pentru început, barba este cea care oprește până la 95% din radiațiile razelor UV, asociate cancerului de piele. În al doilea rând, funcționează ca barieră pentru alergenii, ceea ce e o veste bună pentru astmatici. De asemenea, elimină 100% din rănile de după ras, încălzește fața în sezonul rece și poate funcționa ca protecție în timpul unui meci de box (desi în continuare recomand echipamentul de protecție profesional)

Dacă aceste argumente nu sunt suficiente, s-a putea să îți schimbi părerea dacă îți spun că barba va fi unul din trendurile majore pentru bărbați în 2017. Unii stiliști recomandă să eviți pieptănarea ei dacă îți dorești look wild, dar eu te sfătuiesc să faci asta doar dacă ai propriul stilist.  

2. BARBĂ SUBTILĂ
Barba lungă intră în aceeași categorie cu părul lung și mușchi proeminenți. Nu orice are asemenea moștenire genetică. Dar acest fapt nu trebuie să te țină departe de trenduri! Chiar dacă barba de hipster rămâne la stadiul de fantezie, poți oricând să porți o barbă nerasă de 3 zile. Și cu îngrijirea corespunzătoare, această opțiune va fi la fel de îndrăzneață ca precedenta. Nu uita această regulă importantă: Nu te rade de tot! Lasă asta pentru băieții de la IT din anii 90.

Dacă decizi să alegi ceva care să fie între cele două trenduri – nu uita de rutina de îngrijire. Tunde-ți barba cât de des poți (ideal ar fi în fiecare zi), spal-o, piaptăn-o și folosește ulei de păr.

3. LUSTRUIT
Dacă ai bucle ai putea fi un norocos. Dar nu oricine are șansa aceasta. Nu dispera! Părul drept este la fel de în trend în 2017. Cea mai bună pereche o fac produsele de styling și pieptănul cu zimți largi. Oamenii trebuie să vadă că investești în aspectul părului tău! Ca variante, stiliștii sugerează să încerci wet look, cu o cantitate generoasă de gel, sau un breton lung, periat din creștetul capului până pe frunte.

4. TUNSORI BUZZ CREATIVE
Multe persoane încă definesc acest stil ca fiind unul sport, deși nu întrec cu nimic noua ta pereche de sneakers statement. Totuși, "tunsoarea numărul 2" are câteva avantaje: comodă, îngrijire minimală și nu necesită aranjare dimineața. Pentru noul sezon, tunsoarea șase-milimetri este încă în trend, dar de data aceasta este departe de a fi minimalistă. Prin adăugarea unor culori neobișnuite ca auriu, roz fosforescent și culoarea vedetă a sezonului, albastru electric, te vei regăsi în plin trend.

5. BUCLE NEGLIJENTE
Păr wavy, care încadrează ușor fața sau bucle artistice se potrivesc persoanelor romantice ce își duc viața într-o stare continuă de beatitudine boemă, fani ai pop-ului Britanic, și cei care duc mai departe moștenirea culturală a anilor 70 și 80. Stiliștii, și sunt de acord cu ei aici, recomandă variații: cărarea într-o parte exagerată, stilul Afro, și părul ciufulit neîngrijit - de parcă acum ai ridicat capul din pernă.

 
Text: Foto: Getty Images