3 Idei de coafuri pentru petrecerile de sărbători

Se apropie cele mai vesele săptămâni ale anului: rochițe, petreceri, dansuri până în zori. Dar ce fel de petrecere fără o coafură de invidiat? Vă prezentăm trei cele mai actuale coafuri din acest sezon.

PĂR LUNG – BUCLE WAVY
Am văzut o mulţime de coafuri wavy pe podiumurile de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2016. Şi ne plac la nebunie! Bucle naturale, mari sau glam – o mulţime de soluţii în trend. Perfecte pentru un look de petrecere! Ai nevoie de sfaturi pentru a le obţine cu uşurinţă? Click aici pentru tutorial pas-cu-pas.

PĂR PÂNĂ LA UMERI – COC ELEGANT

Cocurile joase sunt din nou la modă iar marile case de modă ne-au furnizat o mulţime de modele din care să alegem. Fix, răsucit, lejer sau strâns - puteți schimba coafura în fiecare zi, la bază fiind doar acest coc. De exemplu, coc francez. Elegant și admirabil. 

PĂR SCURT – ACCESORII DE VIS

Străluceşte acest sezon cu ajutorul bijuteriilor pentru păr. Tiarele cu pietre, coronițele sau acele de păr sunt în centrul atenţiei şi adaugă o notă glam oricărei ţinute. Poţi alege între diverse dimensiuni, cu condiţia să fie strălucitoare! Doriți să aveți o tiară irepetabilă? Luați ca bază această coroniță și schimbați florile de primăvară cu ceva legat de Anul Nou.


Text: Foto: Getty Images