NOU: trei spray-uri parfumate pentru el

Gama noastră preferată pentru bărbați North for Men a lansat trei spray-uri parfumate pentru corp. Alege aroma preferată sau folosește-le pe toate pe parcursul zilei: reviogrează-te dimineața, încarcă-te cu un val de energie sau fii în centrul oricărei petreceri!

Prospețimea de dimineață

Trandus din franceză ”fougere” înseamnă ”ferigă aromată” Aromele fuzzy (ferne, fe ferigă) sunt mirosul naturii - copaci, pădure, iarbă. De obicei, sunt proaspete și ascuțite, dar sunt ușor dulci. Spray-urile parfumate North For Men Fresh aparțin grupei aromatice și fuzzy. Ingredientul cheie al compoziției este rădăcina de ghimbir, care oferă o prospețime neobișnuită, picantă, cu o aromă ușoară și o o notă de piper și pământ cald. Aroma te duce cu gândul la pădure!

Energie maximă

Aromele orientale dau putere și stimulează moralul. Folosește North For Men Power când dorești să îți manifești superioritatea și să atingi obiectivul. Compoziția este creată în jurul unei note de trifoi olandez ce te poartă cu gândul la un câmp verde undeva în Marea Britanie. O aromă revigorantă, curajoasă, proaspătă, fiecare bărbat are nevoie de acest parfum.

Ieșirile în lumină

Sray-ul parfumat North for Men Intense aparține gamei aromatice – așa-numitele compoziții luminoase, complexe, picante. Inima acestei arome este nota de lemn, iar citricele adaugă prospețime și energie. Este o compoziție senzuală cu semitonuri întunecate. Ideal pentru o seară specială!

Text: Foto: Oriflame