Buzele tale devin și mai perfecte: secretul volumului natural

Dacă umbrele trebuie bine răspândite pe suprafața pleoapei, iar atunci când desenezi săgețile îți e frică să respiri - cu rujul, la prima vedere, totul pare a fi simplu. L-ai aplicat printr-o singură atingere și atât! Încearcă să atragi puțin mai multă atenție buzelor, și vei rămâne uimită, de modul în care acest pas simplu va adăuga zece puncte machiajului tău.

1.Pregătirea
Machiajul se va menține cel mai bine pe buzele pregătite. Începe cu exfolierea. Poți pregăti un exfoliant de casă pentru buze, amestecând miere și un pic de zahăr, și chiar să masezi bine buzele cu o periuță de dinți obișnuită. După, aplică   balsamul intens pentru îngrijire . 

2. Baza
Prima opțiune de bază perfectă —   Creionul de buze de aceeași nuanță ca rujul. Va face culoarea mai intensă și va prelungi rezistența.   Dacă îți dorești să păstrezi efectul natural și luciul, aplică  primerul р  transparent: acesta va împiedica răspândirea neuniformă și te ajuta la alinierea suprafeței buzelor. Aplică un pic de iluminator pe arcul Cupidonului, iar sub buza inferioară adaugă umbra cu ajutorul unui sculptor mat — pe care le poți găsi în  paleta pentru contur . 


 

3. Contur 
La această etapă poți face orice! Vrei să conferi volum? Desenează conturul, trecând puțin dincolo de margini. Nu exagera! Poți păși exact lățimea liniei creionului, pentru a obține un rezultat natural. Buzele tale au dimensiuni diferite? Pe una aplică creionul deasupra conturului, iar pe a doua - în interior, pentru a alinia proporțiile.

4. Nuanța și textura
Decide-te cu rujul. Nuanța clasică cremoasă va arăta cât mai natural posibil: aceasta va conferi o nuanță, păstrând, în același timp, textura naturală a buzelor. Nuanța lucioasă va face vizual buzele mai tinere prin netezirea reliefului și strălucirea suculentă. Rujul mat va accentua statutul, iar datorită texturii sale catifelate, va masca perfect toate trucurile noastre pentru a da volum. Rujul cu particule strălucitoare oferă un volum extraordinar: aplică-l doar pe centrul buzelor pentru un efect natural sau acoperă întreaga suprafață a buzelor atunci când dorești să arăți ca un superstar.


 5. Uită de reguli!
Toate femeile aplică rujul în felul lor. Unele folosesc  pensula  , altele aplică rujul cu pernuța degetului, a treia categorie, în genere, aplică rujul direct cu stick-ul, și pentru asta nu au nevoie de o oglindă. Care este, totuși, modalitatea corectă? Aplică rujul în felul în care îți este comod! Dacă în rezultat obții o nuanță frumoasă și uniformă, faci totul perfect. Principalul lucru de care trebuie să ții cont - nu uita de colțuri și aplică rujul chiar pe contur pentru a ascunde creionul. Dacă ai ales o nuanță aprinsă, îți recomandăm să treci, mai întâi cu o perie cu disimulant de-a lungul conturului, pentru a le face ideale. 

Text: Foto: Oriflame