De ce ai nevoie de rutina completă de îngrijire a pielii

Îți prezentăm exemplu în baza gamei actualizate NovAge Ecollagen Wrinkle Power.

Îngrijirea completă se bazează pe principiul sinergiei: formulele fiecărui produs se completează reciproc. Poți utiliza produse separate, dar setul complet îți aduce maximum de beneficii – dovedit prin studii clinice!

PASUL 1: CURĂȚARE

Curățarea și tonifierea temeinică îmbunătățește starea general a pielii și permite substanțelor active din compoziția cremelor și serurilor să pătrundă mai adânc și să acționeze mai eficient. Acum pentru această procedură un produs este suficient.

Dovedit clinic: GELUL DE CURĂȚARE 2-ÎN-1 NOVAGE este la fel de eficientă precum un gel de curățare și un tonic atunci când sunt utilizate împreună. Îndepărtează impuritățile și machiajul fără a încălca bariera de protecție a pielii, hidratează și oferă senzație de confort.

2. ÎNGRIJIREA ZONEI DE CONTUR A OCHILOR

Aici avem de-a face cu o zonă sensibilă, cu o piele subțire și de aceea este necesar să folosim o cremă capabilă să hidrateze zona fără să o încarce de produs. Cu alte cuvinte, o crema lejeră cu o textură ușoară ce nu provoacă umflarea și disconfortul.

CREMA PENTRU OCHI NOVAGE ECOLLAGEN WRINKLE POWER oferă o îngrijire delicată și în același timp, eficientă: combate ridurile, pungile și cercurile întunecate.

3. AMPLIFICAREA  

Rolul serului este de a oferi pielii un maxim de substanțe benefice și de a spori efectul cremei. Serul conține componente active în concentrații mari, care, datorită texturii ușoare pătrund rapid în epiderma și încep să lucreze din interior sporind acțiunea cremei de zi și de noapte.

SER ANTIRID NOVAGE ECOLLAGEN WRINKLE POWER asigură un efect instantaneu de umplere a ridurilor datorită hidratării intense, lasă o piele netedă, luminoasă, cu aspect sănătos. Serul amplifică producţia de colagen în piele şi o înfrumuseţează în timp.

PASUL 4. HIDRATARE/ HRĂNIRE

Acțiunea cremelor ca parte a îngrijiri complete variază: crema de zi, printre altele, asigură hidratare pentru întreaga zi și protejează împotriva radiațiilor UV, crema de noapte restabilește și hrănește pielea în acele ore în care este cea mai receptivă la ingredientele active.

CREMA DE ZI ANTIRID SPF 30 NOVAGE ECOLLAGEN WRINKLE POWER hidratează, corectează ridurile şi contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Lasă instantaneu pielea netedă, catifelată şi luminoasă, iar CREMA DE NOAPTE stimulează producția de colagen.

ALEGEREA EDITORULUI

Gama actualizată NOVAGE ECOLLAGEN WRINKLE POWER reduce instantaneu ridurile până la 49%*, le corectează în timp și ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii.

Produsele au la bază tehnologia patentată Tri-Peptide, acid hialuronic cu masă moleculară mică şi extract de celule stem din plante, acestea hidratează piele, netezeşte instantaneu ridurile, le corectează în timp şi contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, de asemenea, stimulează producția de colagen.

*Conform rezultatelor testelor clinice, volumul ridurilor scade deja după prima utilizare a îngrijirii complete NovAge Ecollagen Wrinkle Power. Studiile clinic au fost efectuate în laboratorul Oriderm în perioada 14 august – 10 noiembrie 2017, cu participarea a 26 de femei. 

Text: Foto: Oriflame