Alegem nuanța rujului lucios conform tipului tău de culoare

Este sezonul petrecerilor și al evenimentelor de Revelion, unde vei dori să arăți fabulos! Obținerea acelui wow-efect este ușoară cu nuanțele de metalic ale rujului The ONE Colour Stylist Ultimate 5-in-1. Iar noi te vom ajuta să decizi care este nuanța potrivită pentru tine!

Nuanța potrivită îți va evidenția tenul, îți va pune în valoare buzele și te va ajuta să creezi un look definitiv și elegant. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi la una singură, deoarece poți  găsi mai multe nuanțe interesante care să se potrivească cu diferite haine, anotimpuri și situații. Gama ONE Colour Stylist Ultimate cuprinde 10 nuanțe stilate, ușor mate și cu aspect metalic, pe care cu siguranță le vei adora!

NUANȚĂ RECE

CUM SE DEFINEȘTE: Aveți vene albastre sau purpurii, tenul palid și/sau roz.

CE ȚI SE VA POTRIVI: nuanțe de roz prăfuit, fucsia, vișiniu și prună.

SELECȚIILE NOASTRE: ”LILIAC DE GHEAȚĂ” pentru un aspect subtil, romantic; ”GHEAZĂ DE ZMEURĂ” pentru un aspect îndrăzneț, proaspăt și tineresc ”SORBET DE VIȘINE” și ”OȚEL DE BURGUD” sunt nuanțe elegante, pentru ocazii festive.

NUANȚĂ NEUTRĂ.

CUM SE DEFINEȘTE: Dacă aveți probleme în a vă identifica imediat nuanța pielii, este mai probabil ca aceasta să fie neutră. În funcție de lumină, de momentul zilei și de anotimp, tonul pielii poate varia de la cald la rece.

CE ȚI SE VA POTRIVI: Roșu-portocaliu, roz delicat, coral și piersiciu. Toate nuanțele reci vor fi potrivite pentru tine iarna, când pielea ta este palidă, dar poți experimenta cu nuanțe mai calde vara, când te bronzezi ușor.

SELECȚIILE NOASTRE: ”PLATINUM NUD” este o nuanță calmă și elegantă pentru fiecare zi, ”CUPRU ROȘU” este senzuală, dar nobilă în același timp, ”CIOCOLATĂ LUXOASĂ” este o culoare bogată și luxoasă pentru seri de neuitat.

NUANȚĂ CALDĂ.

CUM SE DEFINEȘTE: Aveți vene de culoare verde-albastră și un ton al pielii mai apropiat de galben.

CE ȚI SE VA POTRIVI: : nuanțe luxuriante de fructe de pădure, roșu și teracotă.

SELECȚIILE NOASTRE: ”METALLIC GOLD” este alegerea perfectă atât pentru întâlnirile de lucru, cât și pentru evenimentele șic, ”CORAL STRĂLUCITOR” este nuanța care lasă o impresie bună puternică, iar ”TERACOTĂ DE BRONZ” este o combinație de culoare bogată și strălucire.