Alegeți o nuanță de ruj lucios în dependență de nuanța pielii

Îți fug ochii de la gama de culori a noilor rujuri? Îți dorești toate nuanțele noi sau doar una, dar ANUME : nuanța care conferă aspectul de prospețime, accentuează culoarea ochilor, conferă luminozitate pielii și adaugă o sută de like-uri selfie-urilor tale. Cum să o alegi? Îți vom explica acest lucru bazându-ne pe exemplul unui nou ruj cu un finisaj lucios The ONE Colour Stylist Ultimate.

Uită de clișeele «iarnă» și «toamnă», «fucsia li se potrivește brunetelor», precum și de alte clișee. Rujul roșu sau orice altă nuanță de ruj care îți va accentua frumusețea, poate fi ales în dependență de tonul pielii. Cea mai simplă instrucțiune este mereu alături, chiar pe mâinile tale! Atrage atenția la tonul pielii și venelor, recunoaște-te în descrieri și determină nuanța potrivită. Nuanța rece 
Venele albastre sau violete, nuanța roz a pielii. Ți se potrivesc nuanțe roz prăfuit, fuchsia, vișiniu și  prune.
Alegerea noastră: «  Fard de obraz roz  ц» la servici, « Luciu roz ц» pentru o întâlnire romantică și « Burgundy chic к» pentru evenimente laice. 

Un ton neutru 
Dacă nu poți determina dintr-o dată nuanța venelor, cel mai probabil, tonul pielii tale —este unul neutru. În funcție de iluminare, de ora zilei și de perioada anului, acesta poate fi mai aproape de cald sau de rece.  Acordă atenție nuanțelor de roșu-portocaliu, roz delicat, coral sau nuanță de piersică .  Pe timp de iarnă, când pielea este mai palidă, ți se vor potrivi, de asemenea, toate nuanțele reci-iar pe timp de vară, atunci când există un bronz ușor, încearcă nuanțele mai calde.

Alegerea noastră: « Trifoi înflorit р» pentru utilizarea zilnică, « liliachiu-delicat й» care se combină cu rochia și « Carmin roșu й» combinat cu un smoching negru laconic.

Ton cald
Venele albastre-verzi și tonul pielii, mai aproape de galben. Posesoarei unui asemenea ton i se vor potrivi nuanțele suculente, roșii și nuanțele caramizii.

Alegerea noastră: « piersică suculentă к» asortată cu blugi și un tricou alb, « Roșu stilat й» când îți dorești să fii în centrul atenției, « living coral л» pentru o dispoziție romantică și  Ciocolată neagră д» la o petrecere trendy sau o expoziție de artă contemporană. 

 

 3 lifehack-uri cu ruj lucios  й

1. Pune accentul.
Aplică pe buze un ruj mat sau cremos, iar la mijloc aplică puțin ruj lucios: acest lucru te va ajuta să redai volum și să adaugi un accent luminos. Aplică aceeași nuanță ca nuanța buzelor — sau o nuanță mai deschisă sau mai închisă cu câteva tonuri,  pentru a crea efectul trendy Ombre. Experimentează mai mult această toamnă!

2. Conferă prospețime
Tendința de machiaj monocrom nu cedează pozițiile. Ai vopsit buzele? Aplică același ruj pe obraji în loc de fardul de obraz. Textura lucioasă este pur și simplu perfectă pentru acest truc: se va usca cu ușurință și va conferi o luminozitate naturală. 


3. Economisește spațiul în geanta  pentru produse  cosmetice
Cu un ruj și un creion, poți obține mai multe tipuri de machiaj diferit al buzelor, dacă aplicarea diferitor nuanțe. Se amestecă direct pe buze: în primul rând pe întreaga suprafață  se aplică  creionul de buze м, apoi rujul. Sau aplică diferite nuanțe pe buza superioară și pe cea inferioară - aceasta este o altă tendință interesantă de pe podiumuri.