Descoperă frumusețea

Trăim într-o lume a tendințelor: rețelele sociale ne dictează ce este frumos și modern în noul sezon. În fuga după tendințe de fiecare dată suntem în pierdere pentru că uităm că ele sunt un mijloc, nu un scop în sine. Cu adevărat importantă ești tu. Unicitatea ta, temperamentul tău și visele tale. Începe să descoperi frumusețea ta adevărată.

Crede în frumusețea ta
Tendințele vin și pleacă, iar individualitatea și stilul sunt pentru totdeauna. Cum îți dorești să fii astăzi? Scapă de limite și orientează-te pe starea ta interioară și confortul pe care-l simți.

Nu ceda
Uneori muncești de dimineață până seară și scopul tău totuși este departe de tine. Și știi ce? Este normal să fie așa! Încearcă iar și iar, nu-ți fie frică să greșești. Încetinește ritmul dacă ai obosit, dar continuă să mergi înainte.

Permite-ți să fii imperfectă
Chiar și modelul de pe coperta unei reviste nu arată impecabil 24 de ore din 24, iar cu ritmul vieții noastre, așa ceva nu este posibil. Relaxează-te și primește plăcere – fericirea nu constă în perfecțiunea aspectului exterior, ci în armonia cu tine însăți. 

Lucrează cu tine
Viața ta e în mâinile tale: optează pentru un grafic flexibil, pleacă în concediu atunci când îți dorești, combină ușor și armonios familia și cariera. Independența financiară – este noua ta libertate.

Respectă-ți vârsta
Împreună cu vârsta și înțelepciunea, în oglindă apare o nouă reflexie – privește-o cu mândrie. Fiecare vârstă are frumusețea sa specială, bucură-te de ea iar și iar.

Iubește-ți corpul
Încetează să numeri caloriile și să te cântărești mereu – pune accent pe sănătate și longevitate. Indiferent cum arată corpul tău – fii încântată de posibilitățile pe care ți le oferă.

Fii puternică
De cele mai multe ori, totul începe cu decizia că tu neapărat o să te descurci și puterea va veni de la sine.

Învață să vezi binele
Concentrează-te pe avantaje: cine știe ce victorii te așteaptă, dacă o să-ți redirecționezi toată energia ta negativă în direcția pozitivă!

Text: Foto: Oriflame