Cele trei funcții ale sistemului de curățare a tenului 3-în-1 SkinPro Sonic

1. CURĂȚARE
Utilizează un dispozitiv de curățare în loc să folosești mâinile pentru această operațiune zilnică și vezi diferența pe care o face acesta! Poți folosi în general, obișnuitul gel-spumă sau cremă de curățare a feței - dar nu și un produs de curățare care conține particule exfoliante. Consultă instrucțiunile exacte de utilizare care vin împreună cu produsul achiziționat.

Cum utilizez: 

1.Îndepărtează delicat machiajul ochilor cu ajutorul unei dischete din bumbac îmbibate în demachiant pentru ochi. A nu se utiliza dispozitivul pe zona delicată din jurul ochilor.
2. Umezeşte faţa şi peria de curăţare cu apă călduţă. Aplică puţin gel de curăţare pe piele sau direct pe perie. A nu se utiliza geluri de curăţare care conţin particule exfoliante.
Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
3. Apasă delicat peria pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. A se evita zona de contur a ochilor. Vei simţi o vibraţie uşoară.
4. Atunci când programul este finalizat, clăteşte faţa cu apă călduţă şi usuc-o, tamponând-o delicat cu un prosop moale. Clăteşte peria cu apă din abundenţă şi permite-i să se usuce în mod natural.

2. EXFOLIERE
Folosește capătul din silicon pentru exfoliere după curățare - o dată sau de două ori pe săptămână. La fel ca și la pasul 1 - curățarea, poți folosi în general, obișnuitul gel-spumă sau cremă de curățare a feței, atâta timp cât acestea nu conțin și particule exfoliante.

Cum utilizez

1.Îndepărtează delicat machiajul ochilor cu ajutorul unei dischete din bumbac îmbibate în demachiant pentru ochi. A nu se utiliza dispozitivul pe zona delicată din jurul ochilor.
Umezeşte faţa şi capătul din silicon cu apă călduţă.
2. Aplică puţin gel de curăţare pe piele sau direct pe capătul exfoliant. A nu se utiliza geluri de curăţare care conţin particule exfoliante. Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
3. Apasă delicat capătul din silicon pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. Atunci când programul este finalizat, clăteşte faţa cu apă călduţă şi usuc-o, tamponând-o delicat cu un prosop moale. Clăteşte capătul exfoliant cu apă din abundenţă şi permite-i să se usuce în mod natural.

3. MASAJ
Poți folosi capătul din metal pentru a masa serul sau loțiunea hidratantă în piele în fiecare zi sau oricând simți nevoia de puțină relaxare a feței - îți garantăm că este un lucru pentru care merită să îți faci timp!

Cum utilizez:

1.Aplică crema obişnuită şi permite-i să se absoarbă în piele. Porneşte dispozitivul şi selectează programul în funcţie de preferinţe.
2. Apasă delicat capătul pentru masaj pe piele şi efectuează scurte mişcări circulare. A se evita zona de contur a ochilor. Vei simţi o vibraţie uşoară.
3. Atunci când programul este finalizat, şterge urmele de cremă rămase pe capătul dispozitivului cu ajutorul unei cârpe umede.

Text: Foto: Oriflame