Rutina de îngrijire a pielii pentru bărbați

Rutina de îngrijire a pielii nu îți va lua mult timp. Doar două minute pe zi și patru pași simpli, ce poate fi mai ușor? Convinge-te singur!

PASUL 1: CURĂȚARE

Acest prim pas esențial permite ca produsele tale performante să fie mai bine absorbite și să ofere rezultate optime. GEL DE CURĂȚARE PURIFICATOR ȘI EXFOLIANT NOVAGE MEN este creat pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, impuritățile și murdăria acumulate pe parcursul zilei din cauza poluării specifice orașului, lăsând pielea curată, lipsită de sebum sau grăsime, gata pentru a fi hidratată și energizată.

PASUL 2: ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR

Pielea din jurul ochilor este mai sensibilă și necesită o atenție specială. GEL TONIFIANT PENTRU ZONA DE CONTUR A OCHILOR NOVAGE MEN este creat special pentru a trata zona delicată a ochilor cu tehnologii eficiente care reduc apariția semnelor de oboseală.

PASUL 3: STIMULARE & AMPLIFICARE

Serul conferă o nouă dimensiune rutinei tale de îngrijire a pielii datorită concentrației ridicate de ingrediente active. SER REVITALIZANT & HIDRATANT NOVAGE MEN energizează și hidratează instantaneu, calmează pielea și dublează efectul de hidratare al Gelului de față cu efect intens anti-îmbătrânire NovAge Men.

PASUL 4: HIDRATARE & ÎNTINERIRE

Hidratarea este esențială pentru a păstra un aspect al pielii fresh, sănătos și energizat. LOȚIUNE GEL NOVAGE MEN oferă hidratare revitalizantă pe durata întregii zile, și în același timp combate semnele de îmbătrânire.

ÎNGRIJIRE SUPLIMENTARĂ: PRODUSE DEPETRU BĂRBIERIT

Adaugă la rutina de îngrijire a pielii doi pași pentru un bărbierit ideal. GEL DE RAS NOVAGE MEN cu tehnologia Razor Glide și complex mineral unic se transformă dintr-un gel răcoritor într-o spumă luxoasă, oferind un bărbierit neted, fără iritații și cu efect calmant. CREMA-GEL DUPĂ RAS NOVAGE MEN pe baza extractului de celule stem din planta Coffea Bengalensis cu un complex mineral și mentol răcorește instant, înmoaie și hidratează profund pielea după bărbierit, restabilind-o și prevenind uscăciunea și iritarea.

Text: Foto: Oriflame