Îngrijire complexă pentru El

Îngrijirea complexă nu-ți ia mult timp. Doar patru pași și două minute pe zi - ce ar putea fi mai ușor? Asigurați-vă că acum!

PASUL 1: CURĂȚIRE
Pentru a curăța pielea, îndepărtați murdăria și utilizați Gel de curăţare purificator şi exfoliant 2-in-1 NovAge Men. Acestea nu numai că asigură pielii curățarea, exfolierea și prospețimea necesară, dar vor permite și substanțelor active din creme și seruri să penetreze mai profund și să acționeze mai eficient.

PASUL 2: ÎNGRIJIREA PIELII DIN JURUL OCHILOR
Pielea din jurul ochilor este mai fragilă și mai delicată, iar urme de îmbătrânire apar mai devreme. Pentru a oferi o îngrijire delicată și în același timp eficientă, folosește gelul tonifiant pentru zona de contur a ochilor NovAge Men El va oferi pielii un aspect proaspăt și odihnit, și, de asemenea, ajută la reducerea apariției ridurilor, umflaturilor și cercurilor întunecate de sub ochi.

PASUL 3: STIMULAREA
Folosiți seruril pentru a asigura îngrijirea anti-rid necesară, crește eficiența de două ori a cremei anti-îmbătrânire și pentru a crește nivelul de hidratare a pieliie. Aplică serul revitalizant și hidratant NovAge Men dimineața și seara.

PASUL 4: HIDRATARE
Ultimul pas în îngrijirea complexă NovAge Men va fi utilizarea unei creme hidratante. Utilizează loțiunea-gel seara și dimineața, pentru a-i oferi pielii o hidratare de 24 ore și protecție împotriva îmbătrânirii și conferă feței un aspect sănătos și proaspăt.

Text: Foto: Oriflame