Cel mai bun remediu pentru părul cu fire rebele

Părul întins și lucios arată întotdeauna superb, motiv pentru care părul cu fire rebele este unul dintre dușmanii noștri cei mai de temut. Totuși, cu pregătirea, coafarea și tratamentul potrivit, părul moale și fin este mai ușor de realizat decât oricând!

1. ȘAMPON & BALSAM
Pentru a îmblânzi firele rebele de păr, trebuie să începi cu începutul. Asta înseamnă alegerea unui șampon și balsam special formulate pentru a combate firele rebele.

2. FOLOSEȘTE PERIA POTRIVITĂ
Odată ce ai spălat părul și ai aplicat balsam, piaptănă părul umed cu o perie ovală pentru păr. Părul necesită o atenție deosebită atunci când este ud, deoarece este mai predispus la rupere - de aceea este indicat să folosim acest tip de perie.  

3. SER 
Următorul pas este să facilitezi protejarea părului împotriva deteriorării cauzate de căldură și să îl hidratezi cu ajutorul unui ser nutritiv!

4. TEHNICA DE USCARE A PĂRULUI
După ce ai pregătit astfel părul, e timpul să îl usuci. Folosește o perie perforată ce permite circulația aerului cald, reducând timpul de uscare şi facilitând descurcarea părului. De asemenea, părul va fi astfel mai moale, față de uscarea acestuia fără utilizarea periei.

5. ȘI NU UITA DE SPRAY
Aproape e gata! Rămâne doar să aplici un spray de protecție, astfel încât nici vremea nu te va împiedică să arăți perfect. Îți recomandăm Tratament spray CC de înfrumusețare pentru păr cu 22 de beneficii HairX. Tratament spray fără clătire, cu beneficii multiple, ce conţine un complex de fitonutrienţi pentru înfrumuseţarea părului şi o mai bună maleabilitate a acestuia. Formulă mătăsoasă cu o textură non-grasă şi non-lipicioasă. Potrivit pentru utilizare zilnică pe toate tipurile de păr.

Text: Foto: Oriflame