RITUALUL DE ÎNGRIJIRE AL BUZELOR ÎN 4 PAȘI

Cum pregătești buzele înainte de a aplica rujul? Majoritatea oamenilor ar spune „nu le pregătesc”. Dar noi considerăm că ar trebui să o faci! Acest lucru îți va menține buzele sănătoase și va face culoarea să reziste mai mult. Acesta este ritualul în 4 pași de care ai nevoie!

1.  EXFOLIAZĂ
Începe întotdeauna cu un produs de exfoliere pentru buze pentru a îndepărta pielea moartă. Acest lucru va face ca aspectul rujului pe care îl vei aplica ulterior să nu fie unul neuniform. Îți poți prepara și singură propriul exfoliant. Amestecă zahăr și miere într-un recipient, apoi freacă buzele cu acest amestec. Finalizează prin îndepărtarea acestuia folosind o cârpă uscată. 

2. HIDRATEAZĂ
Pielea moartă a fost îndepărtată! Acum, este momentul să conferi hidratare. Produsul nostru favorit balsamul multifuncțional Tender Care, este minunat pentru ca buzele tale să își recapete forma lor maximă. Mulți experți în frumusețe recomandă, de asemenea, și uleiul facial – prin urmare, poți încerca uleiul facial EcoBeauty din surse organice pentru buze moi și naturale. 

3. APLICĂ UN STRAT DE BAZA
Odată ce buzele tale sunt pregătite pentru perfecțiune, vei dori să aplica baza pentru culoare. O bază pentru buze este minunată pentru a preveni uscarea sau sângerarea acestora și va face ca rujul tău să dureze mai mult.

4.COLOREAZĂ
Pasul final este aplicarea culorii. Indiferent dacă este vorba de ruj sau luciu de buze, o idee bună ar fi să începi cu un contur de buze de aceeași culoare. Acest lucru te va ajuta să obții o culoare si mai durabilă. Rezultatul? Buze extraordinare care vor arăta minunat pe durata întregii zile!

Nu ești sigură ce culoare să alegi? Citește articolul Găsește rujul perfect pentru tine.

Text: Foto: Oriflame