Găsește rujul care ți se potrivește!

Ți s-a întâmplat să vezi o nuanță de ruj uimitoare la o prietenă dar, procurându-l, să descoperi că de fapt ție nu ți se potrivește? Pentru a evita asemenea cazuri citește în continuare cursul nostru pentru a afla ce culoare de ruj să alegi în conformitate cu culoarea pielii tale.

TEN DE CULOARE RECE
Pielea ta este palidă, pe care ușor sunt evidențiate pistruii și roșeața în obraji. Te arzi cu ușurință în momentul expunerii la soare și se înroșește înainte de a efectua bronzarea. Dacă venele de la încheietura mâini sunt albastre, atunci faci parte din această categorie, iar din bijuterii argintul arată mai bine decât aurul.

Având o astfel de culoare a pielii, este indicat să alegi rujuri în subtonuri de albastru sau violet. Deci, când alegi un ruj roșu, evită nuanțele orange în favoarea celor roșii cu tentă purpurie. Fii atentă cu nuanțele foarte deschise – îți pot șterge trăsăturile. Ți s-ar potrivi culorile cu un contrast puternic cu pielea ta.

Încearcă: rujul The ONE Colour Stylist – Cranberry Blush 

TEN DE CULOARE CALDĂ

Pielea ta are o culoare destul de închisă și cu ușurință se bronzează. Chiar și în timpul iernii. De asemenea, nu te arde niciodată soarele. Dacă îți verifici încheietura vei observa că venele tale sunt verzi la culoare, iar bijuteriile aurii vor prinde mai multă strălucire pe pielea ta, decât cele argintii.

Deci pentru tipul pielii tale, regula este simplă: alegi culorile calde. La fel și nuanțele roșii? Alege liber nuanțele de roșu intens și orange. Dacă pielea ta este foarte închisă la culoare, alege un ruj cu nuanța fructelor de pădure sau o culoare puternică, închisă pentru a-ți potența trăsăturile.

Suntem siguri că vei aprecia:  rujul multifuncțional 5-in-1 The ONE Colour Stylist – Coral Ideal 

TEN DE CULOARE NEUTRĂ

Dacă îți este dificil să stabilești ce culoare au venele de la încheietura mâinii, cel mai probabil te încadrezi în categoria tenului neutru la culoare. În acest caz ești o norocoasă! Asta înseamnă că poți alege din ambele spectre de culoare, atât culori calde, cât și reci. Orice culoare dorești! De asemenea dacă ai tenul cu pigment măsliniu atunci cu siguranță de încadrezi în această categorie.

Așa cum am menționat mai sus, tenul neutru este pus în valoare de o mulțime de culori. Dacă ești de părere că tenul tău este măsliniu, atunci ți se vor potrivi nuanțele de roz, nude și coral.

Credem că vei arăta senzațional cu: rujul multifuncțional 5-in-1 The ONE Colour Stylist – Warm Nude 

Și încă ceva. Tu alegi ce culoare ți se potrivește. Dacă ești de părere că cel mai bine arăți cu nuanțe coral, uită de reguli – utilizează-l! În cele din urmă, frumusețea – este în primul rând încrederea în sine!

 
Text: Foto: ANNA MÅRTENSSON, KRISTINE WREYFORD