Pas-cu-pas: 3 moduri de utilizare a balsamului tender care

Tender Care este unul dintre cele mai renumite produse Oriflame, cu vânzari de peste un milion de astfel de balsamuri în fiecare an. Iată și care este motivul! Cu o formulă hrănitoare minunată acesta are multiple utilizări. Mai jos sunt câteva dintre ele!

1. FAȚA

Balsamul Tender Care este ideal pentru buze și pielea feței. Mierea de albine va proteja și hrăni buzele, oferindu-le catifelare, vitamina E – un antioxidant puternic ce te va ajuta să menții pielea hidratată mult timp.

Poți utiliza balsamul oricum, însă noi vă recomandăm să fiți atenți la cele mai uscate părți ale pielii: buzele, nasul, iar iarna – zona din jurul nărilor. De asemenea îl poți folosi ca gel pentru sprâncene 

2. CORP

Formula unică a balsamului este compusă din ingrediente naturale care au fost alese datorită proprietăților de hidratare, protejare și hrănire. De aceea e mult mai bine de utilizat balsamul pe părțile care sunt uscate și la încheieturi: cuticule, încheieturile mâinilor.  

3. LA MACHIERE

Cu ajutorul balsamului poți transforma orice culori sau pudră în cremă – pur și simplu le amesteci cu o cantitate mică de Tender Care și utilizează-le. Ușor, funny și luminos


Text: Foto: John Buddee Hair & Make-up by: Åsa Östergren