PAS-CU-PAS: 3 MODURI DE A UTILIZA PERLELE BRONZANTE

Știai că în fiecare an vindem peste 2 milioane de cutii de Perle Bronzante Giordani Gold? Asta înseamnă aproximativ 100 de milioane de perle prețioase! Dar cunoști faptul că acestea sunt pe cât de populare, pe atât de versatile? Iată un ghid despre cum le poți folosi în trei moduri diferite!

1. CREAZĂ UN ASPECT NOU, RADIANT

Folosește perlele nuanțatoare  Natural Radiance sau Natural Peach. Aplică o pensulă medie de pudră sau o pensulă pentru fard de obraz peste perle pentru a obține un amestec perfect al tuturor pigmenților. Scutură ușor pensula pentru a scăpa de exces. Aplică pe obraji cu miscări circulare continue pentru un finisaj în nuanțe de roz sclipitor. Iar dacă dorești să obții și un efect de strălucire caldă a tenului, alege Golden Radiance - o ediție specială aniversară a Perlelor Bronzante ce conțin particule reale de aur!

2. SCULPTARE

Folosește  perlele nuanțatoare Natural Bronze sau Dark Bronze. Aplică o pensulă-evantai peste perle pentru a obține un amestec perfect al tuturor pigmenților. Apoi, folosește partea subțire a pensulei pentru a contura fața prin aplicarea de pudră bronzantă sub pomeți. Apoi aplică o cantitate mică din produs în zona tâmplelor și de-a lungul liniei părului pentru o strălucire mai naturală. Dacă dorești să maschezi o bărbie dublă, conturează-ți maxilarul pentru a conferi adâncime.

3. ACCENTUARE ȘI SCOATERE ÎN EVIDENȚĂ

Îți dorești să ai obrajii colorați într-o nuantă de roz mai intens? Alege câteva perle de un roz aprins și pune-le în palmă. Folosește o pensulă pentru a capta pigmenții de culoare și aplică produsul pe obraji cu mișcări circulare. Voilà!

Poți aplica aceeași procedură, folosind doar perle deschise la culoare, pentru a crea un efect de evidențiere. Ține-le în palmă, apoi folosește o pensulă pentru a evidenția pomeții, forma sprâncenelor, sau vârful nasului!

Urmărește tutorialul video aici.

Text: Foto: John Buddee/Crosby Make-up by: Åsa Östergren