3 pași pentru o piele strălucitoare

Ce poate fi mai frumos decât un ten strălucitor și proaspăt? Și, deși pielea radiantă pare a fi rezervată doar pentru pozele de pe coperțile revistelor îmbunătățite pe calculator, poți obține acest look chiar la tine acasă, atâta timp cât știi cum. Încearcă reteta noastră super-simplă de mai jos!

PASUL 1:ÎNMOAIE & CURĂȚĂ
Începe prin înmuierea unui burete Konjac într-un bol cu apă călduță timp de 1 minut. Apoi aplică loțiunea de curățare pe față. Folosind mișcări circulare, masează ușor și curăță pielea cu ajutorul buretelui. Apoi spală și usucă.  

PASUL 2: ADAUGĂ PUȚIN ULEI
Acum, când pielea ta este curată, este gata pentru a fi hidratată. Pentru acea strălucire proaspătă a pielii, adăugarea unei picături de ulei la crema hidratantă obișnuită, va face minuni. În doze mici, uleiurile conferă pielii un aspect radiant!

PASUL 3:  CREMĂ BB & FARD DE OBRAZ
Acum aplică o cremă ușoară BB pentru a conferi uniformitate tenului. În cele din urmă, folosește o pensulă evantai și aplică puțin fard de obraz sidefat pe pomeții obrajilor pentru a obține aspectul de proaspăt. Și iată rezultatul obținut, piele stralucitoare în 3 pași simpli!

Text: Foto: John Budee / Crosby