3 PAȘI SPRE O BAZĂ PERFECTĂ DE MACHIAJ

Orice machiaj reușit are nevoie de o bază perfectă. Iar cel mai rapid și eficient mod de a obține baza este folosirea fondului de ten. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna la fel de ușor cum pare. Mai jos sunt trei pași simpli care te vor ajuta să realizezi baza de machiaj perfectă.

1. ULEIUL
Vrei un look proaspăt, fără cusur, care te face să fii mereu fresh? Atunci începe prin a-ți hidrata tenul cu un ulei de față ușor. Încălzește-l între degete, apoi tamponează pielea și masează-l ușor până intră în piele. Acesta îi oferă și un plus de hidratare fondului de ten pentru o aplicare mai ușoară. 

2. BAZA 
Pentru o finisare ultra-netedă, îți recomandăm să folosești o bază de machiaj. Îți pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten prin umplerea liniilor fine și nivelarea porilor. Aplică baza pe piele cu ajutorul degetelor. Nu uita să fii atentă la cantitatea pe care o folosești - orice surplus se va strange sub fondul de ten. O picătură mică (de mărimea unei stafide) este de ajuns.

3. FONDUL DE TEN

În cele din urmă, aplică fondul de ten tamponând o cantitate mică pe obraji, frunte, bărbie, și baza nasului. Apoi, folosește  perie pentru fond de ten pentru a începe acoperirea (deoarece este mai ușor să adăugi fond de ten decât să iei excesul). Pentru zonele care au nevoie de o acoperire mai mare, folosește sponge umed pentru a amesteca fondul de ten și a acoperi acneea, petele roșii sau pungile de sub ochi.

Și gata – ai obținut baza perfectă pentru orice tip de machiaj!

Click aicipentru video!
Text: Foto: John Buddee Hair & Makeup by: Åsa Östergren