Pas cu pas: cum să folosești pensulele pentru aplicarea rujului

Aplicarea perfectă a machiajului începe prin utilizarea instrumentelor potrivite. Iată un ghid pas cu pas pentru crearea unui aspect uimitor al buzelor.

1. PENSULA PENTRU BUZE
Pensula pentru buze poate părea un accesoriu de înfrumusețare inutil, dar odată ce îi descoperi beneficiile, vei dori să o utilizezi tot timpul. Aceasta este concepută pentru aplicarea cu precizie a rujului și pentru a evita întinderea sa. Mânerul lung oferă un control optim iar vârful sculptat este potrivit pentru a obține o formă fără cusur. Perii sunt scurți și sunt potriviți pentru o aplicare perfectă.

2. APLICAREA FOLOSIND PENSULA PENTRU BUZE
Alege rujul preferat și întinde pensula în culoarea dorită, apoi aplic-o pe buze în straturi subțiri. Începe din centru spre exterior, pentru a nu încărca colțurile cu prea multă culoare. Acest lucru are ca rezultat o aplicare uniformă, care nu se va întinde. Poți, de asemenea, să aplici rujul în straturi cu ajutorul pensulei pentru buze pentru a-i îmbunătăți rezistența. Pentru a un finisaj clar, folosește vârful pensulei pentru a defini liniile buzelor în colțuri și în zona unde acestea sunt arcuite.

3.  PENSULA PENTRU COMBINAREA CULORILOR
Pentru o finisare mată, folosește o pensulă mică de pudră și introdu capul acesteia într-o pudră liberă translucidă. Apoi, aplică cu atenție pe buze. Voila – ai obținut buze mate!

Pentru a viziona tutorialul video, click aici. 

Text: Foto: JOHN BUDDEE/CROSBY