Pas-cu-pas: cum să aplici rujul lichid ca să reziste mai mult timp

Aplicarea rujurilor lichide poate crea dificultăți. Dar nu-ți face probleme - suntem aici să te ajutăm! Urmează acești pași simpli pentru a obține mereu un aspect final perfect

1. EXFOLIAZĂ

Cheia pentru a avea buze frumoase este ca suprafața acestora să fie netedă, de aceea îngrijește-le cu atenție înainte de aplicarea oricărui machiaj. Folosirea unui exfoliant de buze este minunată pentru a elimina resturile de piele moartă. Îți poți crea chiar propriul exfoliant, dintr-un amestec de miere și zahăr. Masează ușor amestecul pe buze, apoi șterge-le cu o cârpă uscată.

2. HIDRATEAZĂ

După exfoliere, buzele trebuiesc hidratate pentru a-și păstra moliciunea. Aplică un strat de balsam cum ar fi Balsamul de buze The ONE Lip Spa pentru a proteja buzele de razele UV ale soarelui.

3. TAMPONEAZĂ

Cel mai mare secret pentru o finisare perfectă atunci când folosești un ruj lichid este tamponarea produsului pe buze. Acest procedeu permite culorii să fie absorbită în piele și conferă un aspect uniform. Așa că uită de metoda obișnuită de aplicare a rujului clasic și aplică prin tamponare!

 

Apasă aici pentru a viziona tutorialul video видеоурок.

Text: Foto: JOHN BUDDEE. HAIR&MAKE-UP BY: ÅSA ÖSTERGREN