Pas-cu-pas: machiaj complet al ochilor folosind numai un creion dermatograf

Folosirea unui creion contur pentru ochi este o alegere minunată pentru a scoate în evidență machiajul, știai însă că poți crea trei look-uri diferite folosind DOAR creionul contur pentru ochi? Iată cum trebuie să procedezi!

1. ALEGE CULORILE
Crearea unui aspect fabulos cu ajutorul creionului contur de ochi necesită mai întâi alegerea culorilor. De aceea, începe prin a alege trei nuanțe complementare care să definitiveze aspectul final. Noi am ales: verde, argintiu și albastru. 

2. APLICĂ CREIONUL CONTUR LA BAZA GENELOR INFERIOARE
Primul look este unul simplu, dar de efect! Începe prin a aplica o culoare stridentă la baza pleoapei inferioare. Astfel vei obține un look plin de culoare care îți va face ochii să iasă în evidență!

3. APLICĂ CREIONUL CONTUR LA BAZA GENELOR SUPERIOARE 
Dacă vrei ca machiajul tău să fie mai deosebit, aplică o culoare discretă la baza genelor superioare. Astfel vei crea un aspect ombré ce va încadra mai bine ochii. Un look minunat pe care îl poți afișa zilnic!

4. ADAUGĂ CULOARE PLEOAPELOR!
Cel mai revoluționar look creat cu ajutorul creionului contur de ochi este smokey eye! Acesta se poate realiza cu ușurință înlocuind fardul de ochi cu un creion contur de o consistență mai densă. Începe prin aplicarea creionului din interiorul pleoapei spre exterior (în acest caz noi am trasat un semn de diez deoarece astfel culoarea se poate întinde mai uniform). Apoi întindeți culoarea cu ajutorul degetelor pentru a obține acel aspect smokey. Arată perfect!

Vrei să vezi exact cum am procedat? Urmărește tutorialul video!

Text: Foto: FOTO: JOHN BUDDEE, HAIR & MAKE-UP BY: ÅSA ÖSTERGREN