Pas cu pas: machiaj în tonuri de albastru-electric

Fardurile de pleoape sau tușurile albastre sunt foarte căutate în acest sezon. Și nu vorbim de orice fel de albastru, ci de unul de o luminozitate electrizantă asemănător cobaltului aprins. Urmărește acești 4 pași simpli ca să fii în trend și această vară!

1.FARD DE PLEOAPE LICHID
Începe prin a aplica un strat de fard lichid turcoaz pe întreaga suprafață a pleoapei apoi întinde culoarea folosindu-te de degete. Căldura degetului va dispune uniform fardul și totodată îl va fixa. Pentru un machiaj hipnotic, folosește aceeași culoare și sub genele inferioare. 

2.FARD DE PLEOAPE SUB FORMĂ DE PUDRĂ
Aplică prin presare ușoară un fard albastru închis spre colțul exterior al ochiului pentru un plus de definire si contur.Această mișcare de tapotare va asigura fixarea produsului. 

3. FARD BRONZANT 
Albastrul și bronzul vor contrasta întotdeauna deosebit! Folosind o pensula mică, bogată, aplică fard bronzant în pliul pleoapei, estompând spre coltul exterior al ochiului. Prin alăturarea acestor două culori vei obține un look sofisticat și intens.

4. INTENSIFICĂ
Pentru a sublinia și mai mult ochii, cu ajutorul unui rimel lichid trasează linia interioară a pleoapei inferioare. În cele din urmă se aplică câteva straturi de rimel.

Text: Foto: Victoria Stillwell, Hair & Makeup: Åsa Östergren