5 semne ale pielii deshidratate — și cum să soluționezi această problemă

Pielea ta rămâne prea uscată orice ai face? Deshidratarea pielii poate fi o consecință a mai multor factori: aerul poluat, o dietă neechilibrată, o modalitate nepotrivită de curățare a tenului. Vești bune: această problemă poate fi soluționată! Iată 5 semne că pielea ta are nevoie de un ajutor urgent și modalitățile de a soluționa această problemă.

1.CULOARE DISPOZIȚIEI GRI
Un ten palid chiar de dimineață? Deshidratarea slăbește funcția responsabilă de regenerarea pielii. Deci, ea nu te scapă de celulele moarte - de aceea trebuie sa recurgi la o cantitate mare de produse cosmetice pentru a nu arata ca un zombie.  

2. LUCIUL GRAS ȘI SENZAȚIE DE USCĂCIUNE
Pielea deshidratată se comportă ca un alarmist. Ea simte că hidratarea nu este suficientă, prin urmare, începe să producă sebum în cantități neadecvate, creând o barieră care împiedică și mai mult pierderea de umiditate. Prin urmare, dacă ți se pare că ai tenul gras — nu te grăbi să-l curăți până începe să scârțâie și să aplici agenți de uscare. Cel mai probabil, că, dimpotrivă, ai nevoie de mai multă hidratare.  

3. TOTUL TE IRITĂ (SE IRITĂ)
În caz de deshidratare bariera protectoare a pielii, de asemenea, trece prin momente dificile. Și îi este greu să facă față bacteriilor și poluării, pe care mediul înconjurător îl oferă grațios în fiecare zi. Din acest motiv pielea devine mai sensibilă. Dacă produsele, care ți se potriveau perfect, au început să îți provoace iritații – acesta este un motiv să te gândești care este cauza.  

4. APARIȚIA BRUSCĂ A RIDURILOR
Dacă într-o zi ai observat în oglindă  riduri,— nu te grăbi să cheltui o avere pe mijloacele anti-age. Posibil, pielea ta este deshidratată. Adu-ți aminte cum arată un fruct uscat — el își pierde elasticitatea și este acoperit de pliuri. Dar tu nu ești un fruct, și acest proces este reversibil. 

5. USCĂCIUNE ȘI MÂNCĂRIME  
Aparatele de aer condiționat și variațiile de temperatură afectează starea pielii. Mâncărimea, uscăciunea, senzația de «solzi» — sunt efecte frecvente.  

ȘI CUM SĂ SOLUȚIONEZI ACEASTĂ PROBLEMĂ?
Hidratează! Îți vom povesti, cum să faci acest lucru cel mai eficient. Spoiler: o singură cremă nu va soluționa problema.

1. CURĂȚĂ DELICAT PIELEA 
Alege produse de curățare moi cu ingrediente de hidratare fără alcool. Și reține: apa fierbinte usucă pielea la fel de mult, ca și mijloacele agresive de curățare
 
2.  RĂSFAȚĂ-TE CU MĂȘTI HIDRATANTE ȘI HRĂNITOARE
Măștile sunt capabile să hidrateze pielea într-o perioadă scurtă de timp si să îi restaureze luminozitatea.  Acest lucru se datorează restaurării barierei pielii cu uleiuri și acizi nutritivi. Și când bariera funcționează în mod normal, umiditatea să păstrează în organism.Verifică cu ajutorul măștii de noapte de recuperare intensivă a pielii NovAge.

3. ȘI ACID HIALURONIC
Alege produsele hidratante, în componența cărora intră acidul hialuronic. Când vine vorba de hidratarea pielii și menținerea de umiditate, aceasta este asistentul tău nr. 1.Urmează sfaturile noastre și ajută pielea să se regenereze.

Text: Foto: Oriflame