Un ten minunat cu sistemul de curățare a tenului 3-în-1 SkinPro Sonic

Curățare, îngrijire a zonei ochilor, stimulare, hidratare. Acestea reprezintă operațiunile de bază zilnice pe care le recomandăm pentru a obține și pentru a menține un ten minunat. Dar dacă ți-am spune că există o modalitate de a îmbunătăți rutina și de a obține rezultate chiar mai bune pentru o piele mai curată, mai fină și mai frumoasă?

DESPRE CE ESTE VORBA?
Răspuns: tehnologia sonică. Dispozitivele faciale sonice reprezintă o descoperire de ultimă oră - există o multitudine de dispozitive sonice de curățare, de exfoliere și de masaj - probabil ai aflat deja despre acestea. Dar care este motivul pentru care tehnologia sonică este atât de benefică pentru piele? Poate că utilizezi deja o periuță de dinți sonică - în acest caz știi cât de curați sunt și se simt dinții comparativ cu folosirea unei periuțe de dinți tradițională. Dispozitivele faciale sonice funcționează în același mod. Vibrațiile de înaltă frecvență pulsează la nivelul pielii - înlăturând literalmente impuritățile și contribuind astfel la stimularea microcirculației pielii și la îmbunătățirea tonusului acesteia.

Curățare
Când cureți cu ajutorul mâinilor, pielea pare curată, dar pot râmâne impurități care nu sunt vizibile cu ochiul liber - curățarea sonică poate fi mult mai eficientă. Cu cât pielea este mai curată, cu atât este mai puțin probabil ca porii să fie blocați cu impurități și cu atât mai mult cresc șansele ca serul și loțiunea hidratantă să fie mai bine absorbite. 

Pentru a demonstra diferența pe care o poate face curățarea sonică, am comparat curățarea obișnuită cu mâinile și curățarea sonică folosind Sistemul de curățare a tenului 3-în-1 SkinPro Sonic. Am aplicat machiaj intens strălucitor pe fața modelului nostru și am rugat-o să curățe o parte cu mâinile, iar cealaltă parte cu capul periei de curățare SkinPro Sonic. Pariem că știi ce parte a feței arăta mai bine!

Exfoliere
Chiar și atunci când îmbunătățești procesul de curățare de la cel manual la cel sonic, fără exfoliere pielea nu va avea un aspect la fel de sănătos. Atunci când celulele pielii mor, se acumulează pe suprafața pielii, ceea ce o poate face să aibă un aspect rigid și tern și cu pori lărgiți. Exfolierea îndepărtează celulele moarte ale pielii și curăță profund porii, netezind textura acesteia și redând aspectul sănătos și strălucitor al pielii.

Masaj!
Nu subestima niciodată beneficiile unui masaj facial! Pe lângă faptul că ajuta la eliminarea tensiunii și la relaxarea mușchilor faciali, este cunoscut faptul că masajul sonic stimulează microcirculația și chiar ajută la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii atunci când este folosit pentru o durată mai lungă de timp.

Ce părere ai despre curățarea, exfolierea și masarea pieleii cu ajutorului unui singur dispozitiv inteligent pentru a obține rezultate pe care le poți vedea și simți - dovedite clinic. Dacă ți-a plăcut sistemul anterior de curățare SkinPro, vei fi cu siguranță și mai încântată de cel sonic!

Pentru instrucțiunile de utilizare pas cu pas a dispozitivului de curățare, click aici!

Text: Foto: Oriflame