Pas cu Pas: Manichiură tip Ombré

Stilul Ombré nu pleacă nicăieri. A fost în tendințe stilul Ombré pentru păr și buze, și acum și unghiile cu efect în degrade este cool. Pentru a stăpâni acest trend al nuanțelor, urmărește acest ghid pas cu pas.


1

Pentru a începe, vei avea nevoie de un burețel nefolosit – unul pentru fond de ten ar fi ideal. Alege trei lacuri pentru unghii în culori complementare și aplică 3 fâșii egale pe marginea buretelui. Îți dorești ca nuanțele să se suprapună puțin între ele.  2

Tamponează ușor cu partea pictată în 3 culori a buretelui pe unghie, înaintând pe lungimea unghiei. Culorile se vor ameteca ușor și se vor fixa pe unghie. Repetă de câteva ori, permițând primului strat să se usuce între aplicări. 

   


3


Odată uscate unghiile, șterge excesul de ojă de pe cuticule. Folosește un bețisor din bumbac și dizolvant pentru unghie pentru finisare perfectă. 4

Acum aplică un lac de unghii transparent. Este necesar să aplici în mai multe straturi pentru a netezi suprafața unghiei. Bonusul acestei manichiuri este că va rezista mai mult pe unghii!


Și, manichiura tip Ombré este gata! Un apus în degrade, obținut în 4 pași simpli!


Text: Foto: Oriflame