Multimasking pentru pielea uscată și grasă

Ce mască este necesară dacă pielea uscată este pe obraji și în zona T este grasă? În loc să alegeți una dintre cele două rele, învățați tehnica de multitasking și îngrijiți corect pielea.

Pentru început va trebui să îți faci temele. Va trebui să înțelegi cerințele actuale ale pielii tale și ce produse sunt cele mai bune pentru tratarea acestora. Spală masca cu apă caldă după utilizare.

ZONELE ULEIOASE
În mod normal, zona T este cea mai uleioasă parte a feței, mai predispusă să strălucească și să aibă puncte negre decât alte zone. Este recomandat să tratezi aceste probleme cu o mască de argilă care absoarbe excesul de sebum și atrage impuritățile din porii înfundați. Masca de argilă va acționa ca agent antiinflamator: va preveni apariția coșurilor și roșeața de pe față, precum și va îndepărta celulele moarte.     

Alegerea editorului: Mască de față cu argilă Optimals, pentru toate tipurile de piele. Argila verde cu caolin din compoziție „atrage” murdărie din piele, absoarbe sebumul și curăță profund porii, urzica albă calmează și normalizează pielea grasă predispusă la inflamații, iar rădăcina de brusture curăță profund pielea, reglează producția de sebum și îndepărtează luciul inestetic.

PETELE USCATE
Poți avea pete uscate oriunde, dar obrajii tind să fie mai sensibili la asperități. Aplică o mască bogată în vitamine pentru a calma și hrăni pielea sau aplică un produs pe bază de acid hialuronic care pătrunde în piele pentru a reține apa mai mult timp. În cazul în care vrei să folosești ceva ușor, o mască pe bază de gel va hidrata fără a adăuga ulei.

Alegerea editorului: Mască de față cu efect intens hidratant Optimals, pentru toate tipurile de piele întărește bariera de protecție a pielii, o restabilește și o hidratează intens, elimină senzația de disconfort. Pielea devine mai moale, radiantă și sănătoasă. Conține un complex de ingrediente naturale Swedish Blend. Cu efect răcoritor instantaneu. 

Text: Foto: Crosby / John Crosby