Home alone: cum să ne eliberăm de stres după o zi grea

O lumină pală, un halat de lux și prosoape de lux - o sesiune SPA reală nu trebuie să fie similară unei imagini dintr-o revistă pentru a-ți oferi o relaxare completă. Am pregătit trei programe SPA pentru toate ocaziile - le repeți cu ușurință în baia proprie!

5 MINUTE: ÎN LIMITILE ADMISIBILULUI
Ai ajuns acasă de la muncă sleită de puteri, ai căzut pe canapea în îmbrăcămintea în care erai și stai pe Instagram până începi să adormi? Încearcă un alt scenariu: mergi, direct cum ai călcat pragul casei, în duș și spală toată oboseala zilei. 

În loc de un gel de duș obișnuit folosește uleiul: care, intrând în contact cu apa, se transformă în spumă cremoasă și curăță delicat pielea. Masează ușor și bucură-te de aroma florală, care contribuie la o relaxare profundă - dovedit de oamenii de știință!

După ce ai finisat procedura cu uleiul de corp hidratant cremos, prepară-ți un ceai din plante, iar în loc de telefon citește o carte. Efectul e total opus!15 MINUTE: UN EVENIMENT DEOSEBIT
Te pregătești să ieși la o cină romantică sau la o petrecere? Știm cum în doar 15 minute poți să elimini stresul și să te pregătești de o seară minunată.

Adaugă o ușoară exfoliere dușului obișnuit și, pentru a accelera procesul, în loc de un exfoliant, folosește un săpun de masaj special. Datorită suprafeței texturate și a particulelor de curățare, aceasta conferă pielii finețe și catifelare. Pentru hidratare rapidă, dar intensă, utilizează uleiul: restabilire, strălucire și fără efect de lipire.

O ORĂ: ȘI SĂ AȘTEPTE TOATĂ LUMEA
În sfârșit te-ai decis să petreci timpul cu tine însuți. Ai trimis familia la o plimbare, ai închis telefonul și te-ai închis în baie - excelent! Mai departe? 

Începe cu o baie caldă: dizolvă în apă câteva picături de un remediu special de relaxare. Când vine în contact cu apa, se transformă într-un lapte emolient și umple camera cu aroma relaxantă de levănțică. Anume ceea, de ce ai nevoie! Ține minte: timpul maxim pe care poți să îl petreci în apa caldă, fără a dăuna inimii este -  20 de minute.

Tratează pielea aburită cu un exfoliant de sare, acesta va îndepărta celulele moarte, va ajuta la ameliorarea tensiunii musculare datorită masajului ușor și va face pielea incredibil de moale.ALEGEREA EDITORIALULUI
Seria actualizată “Salonul SPA suedez" oferă o relaxare profundă, acționând asupra tuturor sentimentele noastre. Texturile se transformă la contactul cu pielea sau apa și oferă plăcere tactilă, aroma florală, cu note de briza marină, împrospătează mintea, iar sticluțele frumoase sunt plăcute ochiului ducându-te într-un SPA adevărat suedez.

Text: Foto: Oriflame