Cum să oferi părului volum uimitor

Cea mai simplă și mai spectaculoasă coafură (după bucle, desigur), - volum extrem. Azi vorbim despre cum să oferi părului volum și să primești un milion de complimente.

1. CURĂȚARE ȘI HRĂNIRE

Fără ȘAMPON și BALSAM pentru volum nu ai să obții efectul dorit. Ambele produse funcționează în tandem, ajutând la curățarea, refacerea și hrănirea părului fără să îl încarce. Rezultatul - un efect de ridicare de la rădăcină pentru timp îndelungat.

2. ARANJAREA CU USCĂTORUL

Aceasta este o procedură obligatorie. Pentru a nu strica efectul folosește Spray de protecţie pentru coafare la cald HairX atunci când aranjezi părul cu uscătorul. Al doilea lucru important este un pieptene potrivit. Ai nevoie de unul rotund. Și în final, tehnica potrivită. Împarte părul în șuvițe și usucă pe rând fiecare șuviță învârtind capetele în direcția corectă.

3. DETALII IMPORTANTE

Ai făcut totul corect, dar a doua zi efectul s-a pierdut? Sau părul este prea moale și lipsit de textură? Folosește Şampon uscat pentru volum HairX Advanced Care dezvoltat pentru eliminarea imediată a excesului de sebum de la rădăcina părului, conferind volum și prospețime părului. Cum se aplică șamponul? Agită sticla și pulverizează de la o distanță de 20 cm. Mai întâi prelucrează rădăcinile, apoi restul lungimii. 

4. DOAR MAGIE

Acum, rădăcinile arată chic: voluminoase, pufoase. Este timpul să dezvăluim secretul. Anume: folosește Perie pentru coafat 3D Styler , ea face minuni.Vă va ajuta să dezlegați firele, să creați un stil voluminos, să răsuciți buclele în interior sau să creați valuri. Este ideal pentru tunsoare «bob». În plus, această perie miraculoasă facilitează uscarea cu un uscător de păr și reduce riscul de deteriorare a părului.

5. ÎNGRIJIRE ȘI PROTECȚIE 
Pentru a nu strica întregul efect și a proteja părul, aplicați Tratament spray CC de înfrumuseţare pentru părRepetăm cu o predică: douăzeci și doi. Iată câteva dintre ele: facilitează coafarea, nu face coafura mai grea, este potrivit pentru orice tip de păr, netezește, dă strălucire, asigură un efect antistatic și reduce puful. Ușor de utilizat: aplicați o cantitate mică de produs (dimensiunea unei mazăre) pe palma, frecați palma pe cealaltă și începeți să o răspândiți pe părul uscat sau uscat - de la mijloc până la capete. Asta e tot! Bucurați-vă de efect.

Text: Foto: Oriflame